H Σπυριδούλα από το MasterChef έφτιαξε την πιο καλοκαιρινή τηγανιά

Έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία

Την πιο καλοκαιρινή τηγανιά έφτιαξε η Σπυριδούλα από το MasterChef, η οποία «τρύπωσε» στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Τετάρτης.

Η σεφ έφτιαξε την πιο καλοκαιρινή τηγανιά αλλά και μπουγιουρντί και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Υλικά για την τηγανιά

500 γρ. χοιρινό
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 πορτοκαλί πιπεριά
1 καυτερή πιπεριά
3 μεγάλα μανιτάρια
10 ντοματίνια
1 φλ. αμύγδαλα 
Φρέσκο θυμάρι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

Για το μπουγιουρντί

400 γρ. φέτα
1 καυτερή πιπεριά κέρατο
½ πιπεριά τσίλι
1 ντομάτα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top