Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Μανώλης Σαρρής και έφτιαξε το πιο αφράτο γλυκό.
Ο νικητής του MasterChef ετοίμασε πανακότα με γάλα καρύδας και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
380γρ. γάλα καρύδας
380γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
40γρ. ζάχαρη
6γρ. ζελατίνη
200 γρ. ασπράδι
200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
200 γρ. ζάχαρη άχνη
Ξύσμα από δύο lime
μαρμελάδα μάνγκο
άχνη ζάχαρη
ξύσμα λάιμ
ένα ολόκληρο μάνγκο ψιλοκομμένο
Μάνος Σαρρής: Ο νέος MasterChef έφτιαξε την πιο νόστιμη καλοκαιρινή συνταγή
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.