Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος. Ο σεφ έφτιαξε ντολμαδάκια γιαλατζί με σάλτσα γιαουρτιού και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 60 αμπελόφυλλα φρέσκα πλυμένα
• 6-7 μεσαία κόκκινα κρεμμύδια
Για τη γέμιση
• 220 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 110 γρ. βούτυρο
• 3 γρ. αλάτι
• 5 γρ. ζάχαρη
• 1 αυγό
• 45 γρ. κρύο νερό
Για τη συνοδευτική σάλτσα γιαουρτιού
• 240 γρ. ελαιόλαδο
• 150 γρ. κρεμμύδι ξερό (ψιλοκομμένο)
• 150 – 180 γρ. φρέσκα κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
• 500 γρ. ρύζι καρολίνα ή γλασέ
• 480 γρ. νερό
• 10 γρ. αλάτι
• 80 γρ. μάραθο ή άνηθο (ψιλοκομμένο)
• 12 – 15 γρ. φύλλα δυόσμου (ψιλοκομμένα)
Δείτε ολόκληρη τη εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.