Εύκολη συνταγή για ντολμαδάκια γιαλατζί με σάλτσα γιαουρτιού

Ο Λάμπρος Βακιάρος έδειξε βήμα-βήμα όλη τη διαδικασία

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος. Ο σεφ έφτιαξε ντολμαδάκια γιαλατζί με σάλτσα γιαουρτιού και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Υλικά
•    60 αμπελόφυλλα φρέσκα πλυμένα
•    6-7 μεσαία κόκκινα κρεμμύδια


 
Για τη γέμιση
•    220 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
•    110 γρ. βούτυρο
•    3 γρ. αλάτι
•    5 γρ. ζάχαρη
•    1 αυγό
•    45 γρ. κρύο νερό


 Για τη συνοδευτική σάλτσα γιαουρτιού
•    240 γρ. ελαιόλαδο
•    150 γρ. κρεμμύδι ξερό (ψιλοκομμένο)
•    150 – 180 γρ. φρέσκα κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
•    500 γρ. ρύζι καρολίνα ή γλασέ
•    480 γρ. νερό
•    10 γρ. αλάτι
•    80 γρ. μάραθο ή άνηθο (ψιλοκομμένο)
•    12 – 15 γρ. φύλλα δυόσμου (ψιλοκομμένα)

Δείτε ολόκληρη τη εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top