Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Mάνος Σαρρής και έφτιαξε ένα άκρως καλοκαιρινό φαγητό.
Ο σεφ έφτιαξε κριθαράκι με λαχανικά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
200 γρ. κριθαράκι
500 γρ. ώριμες ντομάτες
400 ml νερό
250 γρ. ντοματίνια πολύχρωμα
200 γρ. κατίκι
2 κολοκυθάκια
1 πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι λευκό
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 σκελίδες σκόρδο
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
1 λεμόνι
1 ματσάκι βασιλικό
½ ματσάκι δυόσμο
Αλάτι-πιπέρι
Ελαιόλαδο