Σπιτικό και πεντανόστιμο burger με ψητό κοτόπουλο

Δείτε τη συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Την όρεξη μας άνοιξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.

Ο σεφ έφτιαξε σπιτικό burger κοτόπουλο και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τη διαδικασία.


Υλικά 

•    4 φιλέτα κοτόπουλο
•    60 γρ. ελαιόλαδο
•    20 γρ
•    4 ψωμάκια μπριός για μπέργκερ (για τη σύνθεση)
 
Για τη σάλτσα
•    1 κούπα μαγιονέζα light
•    45 γρ. αγγουράκι τουρσί
10 γρ μπαχαρικό

Για το γουακαμόλε
•    2 αβοκάντο
•    90 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    10 τοματίνια (ψιλοκομμένα)
•    5 γρ. τσίλι
•    10 γρ. κόλιανδρο (ψιλοκομμένο)
•    10 γρ μπαχαρικό
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια
•    45 – 60 γρ. ελαιόλαδο
•    500 γρ. κρεμμύδια
•    15 γρ. καστανή ζάχαρη
•    15 γρ. κρέμα βαλσάμικου ή 30 γρ. ξύδι βαλσάμικο
•    10 γρ.μπαχαρικό
    

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top