Την όρεξη μας άνοιξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.
Ο σεφ έφτιαξε σπιτικό burger κοτόπουλο και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τη διαδικασία.
Υλικά
• 4 φιλέτα κοτόπουλο
• 60 γρ. ελαιόλαδο
• 20 γρ
• 4 ψωμάκια μπριός για μπέργκερ (για τη σύνθεση)
Για τη σάλτσα
• 1 κούπα μαγιονέζα light
• 45 γρ. αγγουράκι τουρσί
10 γρ μπαχαρικό
Για το γουακαμόλε
• 2 αβοκάντο
• 90 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 10 τοματίνια (ψιλοκομμένα)
• 5 γρ. τσίλι
• 10 γρ. κόλιανδρο (ψιλοκομμένο)
• 10 γρ μπαχαρικό
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια
• 45 – 60 γρ. ελαιόλαδο
• 500 γρ. κρεμμύδια
• 15 γρ. καστανή ζάχαρη
• 15 γρ. κρέμα βαλσάμικου ή 30 γρ. ξύδι βαλσάμικο
• 10 γρ.μπαχαρικό