Μία πασχαλινή συνταγή έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής. Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ετοίμασε πασχαλινό αρνίσιο μπούτι στον φούρνο με τζατζίκι.
Για το μπούτι
• 1 μεγάλο αρνίσιο ή κατσικίσιο μπούτι με λίγο πλάτη
• 150 γρ. πελτέ τομάτας
• 10 γρ. ζάχαρη
• 5 γρ. αλάτι
• 3 γρ. πιπέρι
• 15 γρ. ξύδι
• 1.5 κιλό πατάτες (ή baby πατάτες)
Για το τζατζίκι
• 500 γρ. αγγούρια
• 700 γρ. γιαούρτι
• 150 γρ. τυρί κρέμα
• 2 – 4 σκελίδες σκόρδο
• 70 γρ. ελαιόλαδο
• Ξύσμα από ένα λεμόνι
• Αλάτι – πιπέρι