Πεντανόστιμο μοσχάρι λεμονάτο

Ολόκληρη η συνταγή του Γιάννη Λουκάκου

Μοσχάρι λεμονάτο έφτιαξε ο Γιάννης Λουκάκος.

Ο σεφ μας έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία. 

Υλικά 

1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο, 1 μεγάλο κομμάτι
50 γρ. ελαιόλαδο
350 γρ. κρεμμύδι ξερό, σε μεγάλα κομμάτια
400 γρ. καρότα, σε μεγάλα κομμάτια
450 γρ. πατάτες, κομμένες κυδωνάτες
60 γρ. σκόρδο, ολόκληρες σκελίδες
25 γρ. βούτυρο
25 γρ. αλεύρι
500 γρ. ζωμός κοτόπουλου
20 κλωνάρια θυμάρι
20 γρ. χυμός λεμονιού
5 γρ. ξύσμα λεμονιού
75 γρ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top