Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης. Ο σεφ έφτιαξε εύκολο ψωμί χωρίς ζύμωμα και σπιτική πραλίνα δείχνοντας στους τηλεθεατές ολόκληρη τη συνταγή.
Για το ψωμί
• 390 γρ. αλεύρι γοχ ή για ζυμωτό ψωμί
• 1 γρ. ξερή μαγιά
• 7 γρ. αλάτι
• 360 γρ. χλιαρό νερό
Για την πραλίνα φουντουκιού χωρίς τύψεις
• 269 γρ. καβουρδισμένα φουντούκια
• 10 γρ. κακάο σε σκόνη
• 50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (λιωμένη)
• 50 γρ. μέλι
• 60 – 75 γρ. νερό ή γάλα από ξηρό καρπό (αμυγδαλου, φουντουκιού, κτλ)