Ψωμί χωρίς ζύμωμα και σπιτική πραλίνα

Ολόκληρη η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης. Ο σεφ έφτιαξε εύκολο ψωμί χωρίς ζύμωμα και σπιτική πραλίνα δείχνοντας στους τηλεθεατές ολόκληρη τη συνταγή.

Για το ψωμί

•    390 γρ. αλεύρι γοχ ή για ζυμωτό ψωμί
•    1 γρ. ξερή μαγιά
•    7 γρ. αλάτι
•    360 γρ. χλιαρό νερό
 
Για την πραλίνα φουντουκιού χωρίς τύψεις
•    269 γρ. καβουρδισμένα φουντούκια
•    10 γρ. κακάο σε σκόνη
•    50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (λιωμένη)
•    50 γρ. μέλι
•    60 – 75 γρ. νερό ή γάλα από ξηρό καρπό (αμυγδαλου, φουντουκιού, κτλ)

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top