Ρεβύθια με μοσχαράκι και μυρωδικά

Ολόκληρη η συνταγή του Βακιάρου

Ένα χειμωνιάτικο φαγητό έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης. Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έφτιαξε ρεβύθια με μοσχαράκι και μυρωδικά.

Ο Λάμπρος Βακιάρος μοιράστηκε μάλιστα τα μυστικά για ένα σωστό μαγείρεμα με τους τηλεθεατές της εκπομπής του Star.

Tα ρεβύθια έχουν μέσα διάφορα μυρωδικά αλλά και λαχανικά τα οποία όταν αναμιγνύονται με το κρέας προσφέρουν μία υπέροχη γεύση.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top