Eννέα κόλπα για να σε σκέφτεται συνέχεια

Δεν είναι τόσο ακατόρθωτο όσο νομίζεις

κόλπα για να σε θέλει

Θέλεις να τον κάνεις να σε έχει συνέχεια στο μυαλό του; Δεν είναι και τόσο ακατόρθωτο όσο νομίζεις. Υπάρχουν εννιά κόλπα που πάντα πιάνουν.

Kράτα στη ζωή σου λίγους και καλούς

Άφησέ τον να του λείψεις

Μη δείξεις ότι τον αναζητάς και μην του στέλνεις συνέχεια μηνύματα. Πρέπει να οπλιστείς με όλο σου το κουράγιο και την δύναμη και να αποφεύγεις τον πρώτο καιρό να δίνεις σημεία ζωής.

Άφησέ τον να σε ψάξει

Καλύτερα να σε ψάχνει εκείνος, παρά να τον ψάχνεις εσύ. Ασχολήσου με ότι άλλο θέλεις εκτός από τον να σκέφτεσαι τι ώρα θα σε πάρει τηλέφωνο.

Δείξε ενδιαφέρον για το παιδάκι, ή το σκυλάκι του

Πραγματικό ενδιαφέρον!

Αν περάσατε το βράδυ μαζί, το πρωί προσπάθησε να ξυπνήσεις πρώτη και να φύγεις

Είναι λίγο σκληρό, αλλά πάντα πιάνει. Και μάλιστα αν σε ρωτήσει γιατί σηκώθηκες και έφυγες σαν τον κλέφτη, θα πεις ότι είχες ένα πρωινό ραντεβού και έπρεπε να φύγεις. Και άστον να σε ψάχνει.

Δώσ᾽ του την χαρά να δοκιμάσει μια σπεσιαλιτέ σου

Εγώ πάντως όταν γυρνάω πεινασμένη από την δουλειά, σκέφτομαι συνέχεια τι θα δοκιμάσω από τα χεράκια του αγαπημένου μου που είναι χρυσοχέρης.

Προσέφερέ του ένα αξέχαστο μασάζ

Υπάρχουν άντρες που δεν τους αρέσει να δέχονται μασάζ. Υπάρχουν όμως και άλλοι που τρελαίνονται να τους τρίβεις, να τους χαϊδεύεις και να ασχολείσαι μαζί τους. Αν ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, είσαι πολύ τυχερή γιατί εύκολα μπορείς να τον κάνεις να σε σκέφτεται συνέχεια.

Συνόδεψέ τον σε μια δραστηριότητα που συνήθως δεν ακολουθούν οι γυναίκες, οι σύζυγοι και οι σύντροφοι, γιατί βαριούνται ή φοβούνται

Δείξε ότι το απολαμβάνεις και εξέπληξε τον με τις επιδόσεις σου. Βέβαια μόνο αν αντέχεις και μπορείς. Αν για παράδειγμα του αρέσει η ιστιοπλοία, ή η βόλτα με το φουσκωτό τον χειμώνα και πας μαζί με την παρέα και περάσετε καλά, θα του μείνει αξέχαστη η συντροφιά σου και αυτή σου η πλευρά.

Ξέχασε κατά λάθος ένα πολύ ωραίο εσώρουχό σου μέσα στα σεντόνια του

Ε και ποιος  δεν θα σκεφτόταν την ιδιοκτήτρια  αυτού του εσωρούχου.

Την ώρα που κάνετε σεξ, δείξε του ότι σου αρέσει πολύ σαν άντρας και ότι το απολαμβάνεις πολύ

Κοινώς ανέβασε λίγο το θερμόμετρο και δε θα χάσεις…

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Πηγή: allyou.gr 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top