Tι να κάνεις αν ο πρώην σου είναι ο… καλύτερος

Σκέψου το καλά πριν πισωγυρίσεις

πρώην

Όλες οι φίλες σου, σε πιέζουν να τα ξαναφτιάξεις με τον πρώην σου ή ακόμα χειρότερα, η μαμά σου σε πρήζει να κάνετε μαζί παιδί (και αν δεν προλαβαίνεις εσύ, προθυμοποιείται να το μεγαλώσει εκείνη).

Η κοινωνική πίεση είναι τεράστια. Όλοι βλέπουν ότι ο Mr Big σου είναι πιο κούκλος, πιο επιτυχημένος, πιο έξυπνος, πιο δημοφιλής, πιο λαμπερός από κάθε σου επόμενη σχέση.

Eφτά λόγοι που μία σχέση μπορεί να χαλάσει

Το κακό είναι ότι το βλέπεις κι εσύ. Όπως ξέρεις πολύ καλά μέσα σου ότι εκείνος μπορεί να σε αγαπά, να σε συμπαθεί πολύ, να περνά όμορφα μαζί σου, αλλά δεν κάνει κανένα βήμα για να τα ξαναβρείτε.

Επίσης ξέρεις ότι μόλις τα βρείτε και μπείτε πάλι μαζί σε μια ρουτίνα, σε λίγο καιρό θα ξαναδείς μπροστά σου αυτό που σε έκανε να θέλεις να τον ξεφορτωθείς: μπορεί να είναι η αγάπη του για το αλκοόλ, η ωραιοπάθειά του, η λύσσα του να βγαίνει με πολλές. Κάτι σε έκανε να φύγεις.

 Όλο αυτό είναι μια μεγάλη παγίδα. Μετά από όλη αυτή την λειψανδρία  και τη μοναξιά να μη βρίσκεις σύντροφο αντάξιο των παλαιότερων σου επιλογών, μπορείς να εμπνευστείς από το αλάνθαστο ένστικτο που εμπνέει και την Τζένιφερ και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. “Άντρας που δεν είναι τώρα, δεν ήταν ποτέ” έλεγε η Μαλβίνα.

Ζήσε τη στιγμή χωρίς να ανησυχείς

Θα γυρίσεις πίσω, μόνο αν πέσει γονατιστός στα πόδια σου, σου εξομολογηθεί ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά σου και ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ζήσετε ανέφελα κι ευτυχισμένοι. Αλλιώς, άστους να λένε…

Συντάκτης: Νανά Χατζή
Πηγή: allyou.gr


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top