Πούμπουρας - Θεοχαρίδη: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους!

Ανυπομονούν για τον ερχομό της μπέμπας τους

Σε λίγο καιρό ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη θα υποδεχτούν την κόρη τους.

Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδη: Δείτε το παιδικό δωμάτιο της μπέμπας!

Το ζευγάρι ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει για πρώτη φορά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του και όπως είναι φυσικό εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο.

Το πρωί της Κυριακής, ο παρουσιαστής ανέβασε μία φωτογραφία με τη σύζυγό του από το δωμάτιο της μικρής και αποκάλυψε μέσω Instagram το όνομα που θα της δώσουν.

Και το όνομα αυτής… Κύνθια! «Μετά από πολύ μαστόρεμα, το δωμάτιο της έτοιμο. Ο Τσάβι χαλαρός, η μάνα ξεκούραστη.. καλά είμαστε! Και το όνομά της;; Κύνθια! Έμπνευση; Ένας μικρός λόφος με το όνομα Κύνθος στην Δήλο, αγαπημένο νησί των Θεών, γεμάτο υπέροχη ενέργεια..! Σε περιμένουμε λοιπόν!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο παρουσιαστής.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Cynthia.. your kingdom awaits! 🏰🤰🏻✨“ __________________________________________ Μετά από πολύ μαστόρεμα, το δωμάτιο της έτοιμο. Ο Τσάβι χαλαρός, η μάνα ξεκούραστη.. καλά είμαστε! 😅 Και το ονομά της;; ✨Κύνθια!✨ Έμπνευση;👇🏽 Ένας μικρός λόφος με το όνομα Κύνθος στην Δήλο, αγαπημένο νησί των θεών, γεμάτο υπέροχη ενέργεια..! -Σε περιμένουμε λοιπόν! ❤️ __________________________________________ Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στο @upupandaway__kavala για το φανταστικό δωμάτιο που στήσαμε με αγάπη!! Love you guys! #babytocome

A post shared by "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top