Tέσσερα πρωτότυπα ραντεβού μόνο για σας τους δύο

Βραδιά με επιτραπέζια και αναμμένο τζάκι

ραντεβού για δύο

Η περίοδος των γιορτών σιγά σιγά ξεκινάει, ο καιρός μας κάνει λίγο το χατίρι να κρυώσει έστω το βράδυ, τα πρώτα τζάκια στα Β.Π. τα Σαββατοκύριακα καίνε στο φουλ κι εμείς σου έχουμε ετοιμάσει τα πιο πρωτότυπα ραντεβού μαζί του, για να μην βαρεθείτε ποτέ.

Tρεις λόγοι για τους οποίους εξαφανίστηκε χωρίς εξήγηση

Βραδιά με επιτραπέζια

Ανάψτε το τζάκι, βάλτε κρασί στα ποτήρια σας και ξεκινήστε ένα μαραθώνιο με Monopoli,  Jenga, παζλ, ή χαρτιά. Το απόγευμα και το βράδυ, θα περάσουν με γέλια και πειράγματα χωρίς να το καταλάβετε.

Φορέστε φόρμες και fleece και βγείτε μαζί για γρήγορο περπάτημα ἠ τρέξιμο

Tα ραντεβού στα καφέ με τον καπουτσίνο και το τσιγάρο στο χέρι, είναι λίγο πασέ… Τα σούπερ ντούπερ ζευγάρια, φορούν τις φόρμες και τα αθλητικά τους και βγαίνουν έξω για καθαρό αέρα και δραστηριότητες …

Παρακολουθήστε μαζί ένα σεμινάριο οινογνωσίας

Πάρα πολλά κτήματα διοργανώνουν ανάλογα σεμινάρια στις εγκαταστάσεις τους. Είναι τόσο ενδιαφέρον να δοκιμάζεις νέες εμπειρίες με τον αγαπημένο σου.

Ξεκινήστε μια καινούργια δραστηριότητα μαζί

Μαθήματα χορού, φωνητικής, μουσικής, υποκριτικής, μαγειρικής, yoga, pilates ... Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα αναζωογονήσει την σχέση σας και πόσο κοντά θα σας φέρει, ένα τέτοιο σπουδαίο σταθερό ραντεβού με μια καινούργια γνώση.

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top