Σε πλήγωσαν; Τρεις τρόποι να ξεπεράσεις τον θυμό

Μην αφήνεις καταστάσεις να σε δηλητηριάζουν

πληγωμένοι άνθρωποι

Όλοι οι άνθρωποι κατά καιρούς έχουν πληγωθεί από συντρόφους  και από φίλους αλλά την περίοδο που αυτό συμβαίνει δεν μπορούν να το διαχειριστούν.

Είσαι ερωτευμένη; Αν έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά μην τον παντρευτείς!

Αν βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση προσπάθησε να το ξεπεράσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται συνειδητοποιώντας κάποια πράγματα εγκαίρως.

Σκέψου πώς…γλίτωσες

Μπορεί τώρα να μην το καταλαβαίνεις αλλά αν ένας άνθρωπος σου δείξει από νωρίς το ποιόν του, μπορεί αρχικά να πληγώνεσαι επειδή τον είχες ψηλά, δες όμως τη θετική πλευρά: πώς γλίτωσες μια ώρα αρχύτερα. Κατάλαβες τι είναι, τον έβγαλες από τη ζωή σου και έτσι δε μπορεί να σου κάνει κι άλλο κακό στο μέλλον.

Παράξενα πράγματα που κάνουν οι ερωτευμένοι

Το πεπρωμένο του ανθρώπου το ορίζει ο χαρακτήρας του

Αν εκτός από πίκρα, νιώθεις μέσα σου και οργή, είναι σαν να τιμωρείς τον εαυτό σου για τα λάθη κάποιου άλλου. Δε χρειάζεται ούτε να εκδικηθείς, ούτε τίποτα. Σκέψου απλά πως οι κακοί χαρακτήρες φέρονται σκάρτα παντού οπότε μη το παίρνεις προσωπικά. Έτυχε να είσαι εσύ, αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Στο τέλος κανείς δε θέλει έναν άνθρωπο που δεν ξέρει πως να φερθεί. 

Επικεντρώσου σε αυτούς που αγαπάς

Επίσης μπορείς να το δεις σαν ένα μάθημα ζωής το οποίο και θα σε κάνει να εκτιμήσεις τους ανθρώπους που θα μπουν μετέπειτα στη ζωή σου. Έτσι θα είσαι πιο τρυφερή και γλυκιά με αυτούς γιατί θα έχεις δει τα χειρότερα. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top