Πώς να διαλέξετε ένα χόμπι που να αρέσει και στους δύο

Δεν είναι εύκολο να συντονιστείς αλλά αν τα καταφέρεις είναι μαγικό

χόμπι και για τους δύο

Δύο άνθρωποι περνούν πολύ καλύτερα και δένονται με άρρηκτους δεσμούς, όταν κάνουν μαζί διάφορες δραστηριότητες που τις ευχαριστιούνται. Δεν είναι πάντα εύκολο να συντονιστείς με τον σύντροφό σου στα ενδιαφέροντα, αλλά όταν το καταφέρεις, είναι μαγεία. Δεν χάνεις όμως τίποτε να προσπαθήσεις…

Οι γυναικείες ανασφάλειες που εκνευρίζουν τους άντρες!

Μιλήστε για να βρείτε τα πράγματα που σας αρέσουν

Bρείτε μια ήρεμη στιγμή όταν είστε μόνοι σας κι αρχίστε να μιλάτε γι᾽αυτό το θέμα. Βρείτε ποιo χόμπι, ποια δραστηριότητα μπορεί να αρέσει πολύ και στους δύο και μην αργήσετε να βάλετε μπρος το project. Ξεκινήστε τώρα!

Ψάξτε για δραστηριότητες που θα σας κάνουν να γελάσετε

Εμπνεύσου από φίλους που έκαναν κάτι πολύ διασκεδαστικό, ή βρες κάτι που θα σας κάνει να γελάσετε και να χαλαρώσετε. Για παράδειγμα ένας αγώνας μπιλιάρδο, με έπαθλο τις μπύρες όλης της βραδιάς, μπορεί να είναι η καλύτερη συνταγή χαλάρωσης, για το κέφι για την διάθεσή σας.

Κάλεσέ τον να δει κάτι που αρέσει σε εσένα

Αν σου αρέσει η yoga και πιστεύεις ότι θα του κάνει καλό και θα του αρέσει, κάλεσέ τον σε ένα μάθημα. Μπορεί και να κολλήσει…

Σεβάσου το όχι του

Εντάξει δεν μπορείς να τον πιέσεις να έρθει για μάθημα τάνγκο, ή οινογνωσίας, αν δε του αρέσει καθόλου η ιδέα. Σκοπός είναι να περνάτε και οι δύο καλά κι όχι να πιέζει ο ένας τον άλλον.

Δείτε τι έχετε κάνει ήδη μαζί και έχετε περάσει καλά

Μπορεί να μαγειρέψατε για φίλους, μπορεί να κάνατε μια ποδηλατάδα, ή ένα περπάτημα δίπλα στην θάλασσα, ακόμη και μια βόλτα με τον σκυλάκο σας. Ότι σας δίνει χαρά πρέπει να το εντοπίσετε και να το κάνετε όσο πιο συχνά μπορείτε μαζί!

Συντάκτης: Νανά Χατζή
Πηγή:allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top