Ο λόγος που μη εμφανίσιμες γυναίκες βγαίνουν με τους πιο ωραίους άντρες

Έχουν μία ικανότητα που οποιαδήποτε μπορεί να την καλλιεργήσει

γυναίκες

Και αν υποψιαστώ ότι η Αντζελίνα Τζολί τα έφτιαξε με τον Bradley Cooper θα πεθαίνω… Ευτυχώς, το ίδιο ειδησεογραφικό πρακτορείο που διέδωσε το καυτό νέο και μας λαχτάρισε, μετά από λίγο το πήρε πίσω. Ήταν λέει τυχαίο ότι βρέθηκαν μαζί στην Disneyland με τα παιδιά τους και δεν ισχύει η φήμη ότι βγαίνουν κρυφά.

Μμμ, λες και δεν την έχουμε ικανή να τον έχει βάλει στο μάτι. Και με τον Brad έτσι δεν έκανε; Τον έκλεψε κανονικά μέσα από τα χέρια της Tζένιφερ και από ωραιότερο και πιο στιλάτο άντρα του πλανήτη μέσα σε λίγο καιρό, τον έκανε να μην βλέπεται. Χώρια που ξελόγιασε τον Chris Hemsworth και η σύζυγος του Εlsa Pataky, δεν ήξερε από πού της ήρθε (επίσης να επισημάνω ότι η ex κυρία Πιτ, έχει αδυναμία στους συζύγους των Ελληνίδων…).

Πέντε λόγοι για να τον χωρίσεις αμέσως

Πώς όμως μερικές γυναίκες έχουν αυτή την ικανότητα να βγαίνουν πάντα με τους ωραιότερους και τους καλύτερους άντρες;

Αυτό το ερώτημα με απασχολούσε από το γυμνάσιο, καθώς έβλεπα κάποιες συμμαθήτριές μου που δεν ήταν οι ωραιότερες, ούτε οι πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, πάντα να βγαίνουν με τα πιο περιζήτητα αγόρια στο σχολείο.

Η απάντηση είναι απλή: κάνουν το τέλειο μάρκετινγκ στο προϊόν που θέλουν να πλασάρουν, δηλαδή τον εαυτό τους.
Κατ᾽αρχήν έχουν απίστευτη ιδέα για την εμφάνιση, το ταλέντο και τα προσόντα τους, ιδέα η οποία προφανώς καλλιεργείται από το σπίτι τους. Αν ο μπαμπάς και η μαμά σου λένε συνέχεια πόσο όμορφη, έξυπνη, κούκλα, υπέροχη, ταλαντούχα και μοναδική είσαι, ε, στο τέλος θα το πιστέψεις!

Αφού πιστέψουν στην μοναδικότητά τους, στη συνέχεια πείθουν και τους άλλους γι᾽αυτό. Και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσουν. (Το πόσο νάρκισσος είναι η Αντζελίνα, μπορεί να το καταλάβει κανείς παρακολουθώντας τον λογαρισμό της στο instagram. Εχει αναρτήσει το πορτρέτο της σε 700 διαφορετικές πόζες).

Τέλος, όλη αυτή η ναρκισσιστική έπαρση, τις οπλίζει με τρομερή αυτοπεποίθηση, η οποία βέβαια είναι το μεγαλύτερο προσόν σε έναν άνθρωπο, καθώς τον βοηθάει χωρίς να έχει ουσιαστικά προσόντα να καταφέρει και τα πιο απίθανα πράγματα. Και πίστεψέ με δεν είναι καθόλου απλό. Απλά, αυτές οι γυναίκες έχουν κατορθώσει να κάνουν την προβολή του εαυτού τους επιστήμη. Και έτσι πετυχαίνουν τα πάντα.  

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top