Πέντε λόγοι για να τον χωρίσεις αμέσως

Πάρτο απόφαση μια ώρα αρχύτερα

χωρισμός

Μπορεί να είσαι ερωτευμένη με τον σύντροφό σου, κάποια πράγματα όμως δεν είναι να τα παραβλέπεις αλλά να σε κάνουν να φεύγεις χιλιόμετρα μακριά.

Tον τσάκωσες να φλερτάρει - και κάτι παραπάνω - με τη φίλη σου, την αδελφή σου, την κουμπάρα σου

Όχι ότι η απιστία με μια άγνωστη είναι κάτι που καταπίνεται, αλλά το να την πέσει σε πρόσωπο του στενού περιβάλλοντός σου, όπως καταλαβαίνεις δείχνει απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό σου.

Είναι άρρωστα ζηλιάρης

Όχι δεν είναι από ενδιαφέρον ή από μεγάλο έρωτα. Η παθολογική ζήλια είναι αποκλειστικά και μόνο πρόβλημά του και θα σου καταστρέψει την ζωή. Μη το δέχεσαι.

Είναι βίαιος: μαζί σου, με τον σκύλο, με το παιδί

 Η βία ξεκινάει από τους πιο αδύναμους, από αυτούς που δεν μπορούν να αντιδράσουν και προχωράει ανεξέλεγκτα. Και μπορεί να μην έχει ακόμη σηκώσει χέρι, αλλά αν κάθε φορά που μαλώνετε, ουρλιάζει, σπάει πράγματα και σε τρομοκρατεί με την συμπεριφορά του, όπως καταλαβαίνεις δε θα περάσεις μαζί του και τόσο καλά. 

Έχουν και οι άντρες τις ανασφάλειές τους

Καμιά γυναίκα, κανένα παιδί, κανένας άνθρωπος, ή ζωάκι δεν πρέπει να υπομένει αυτό το βασανιστήριο της σωματικής ή λεκτικής βίας, καθώς αυτές οι συμπεριφορές  αφήνουν ανεξίτηλα τραύματα. Ακόμη και στα ζώα.

Έχει χοντρά οικονομικά μπλεξίματα και δεν σου το έχει πει: το έχουμε ζήσει κι αυτό ...

Το να είσαι ζευγάρι και μάλιστα χρόνια και ο σύντροφός σου να σου κρύβει ότι είναι χρεωμένος μέχρι τον λαιμό, να σφυρίζει κλέφτικα, να ζείτε και να ξοδεύετε κανονικά σαν να μην τρέχει τίποτε και ένα πρωί να βρεις στην εξώπορτα σου κολλημένο το ραβασάκι από τους δικηγόρους, είναι μια τεράστια ψυχρολουσία, που δύσκολα ξεπερνιέται.

Δεν τον αγαπάς πια

Ίσως να συμβαίνει το ίδιο και σε εκείνον. Ίσως να μην τολμά κανείς από τους δύο να το παραδεχτεί και να κάνει το πρώτο βήμα. Ναι, αλλά η ζωή είναι μια φορά. Αν ήταν δύο, ίσως και να είχες το περιθώριο να αφήνεις τον χρόνο να κυλά …

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top