8+1 tips για να διαρκέσει η σχέση σας

Αν φυσικά θέλεις κάτι σταθερό στη ζωή σου

ζευγάρι

Αν είσαι από εκείνες τις γυναίκες που θέλουν κάτι σταθερό στη ζωή τους και θέλουν να έχουν μακροχρόνια σχέση τότε είσαι στο σωστό άρθρο μιας και σήμερα θα σου δώσω 9 tips για να διαρκέσει η σχέση σας.

  1. Αν είστε σε σχέση και είναι ακόμα στο Tinder να ξέρεις ότι η σχέση σου δεν θα έχει διάρκεια : Το Tinder είναι μια εφαρμογή που από ότι έχω καταλάβει γνωρίζεις άτομα και βγαίνεις ραντεβού, δε το έχω χρησιμοποιήσει, δε το ξέρω αλλά μου το έχουν πει. Για να είναι κάποιος εκεί γραμμένος σημαίνει ότι ψάχνεται ή έχει κουραστεί από την ήδη υπάρχουσα σχέση του και θέλει κάτι άλλο. Αν λοιπόν ο σύντροφός σου είναι ακόμα γραμμένος σε αυτή την εφαρμογή πρέπει να φύγεις τρέχοντας γιατί δεν πρόκειται να να διαρκέσει η σχέση σου.
  2. Να επικοινωνείτε ανά πάσα στιγμή : Δε χρειάζεται να μιλάτε συγκεκριμένες ώρες,μπορείτε να επικοινωνείτε ακόμα και τις ώρες που είστε κουρασμένοι ή που δεν είστε και στα καλύτερά σας.Το να μιλάς με τον σύντροφό σου και στις άσχημες στιγμές σας τότε αυτό είναι κάτι θετικό,διότι στα άσχημα φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου. Μη ξεχνάς πως αν κάνετε διάλογο θα ανταλλάζετε απόψεις,ιδέες και θα μοιράζεστε τις σκέψεις,αλλά και όσα σας απασχολούν.
  3. Να είσαι ευχαριστημένη με ή χωρίς σχέση : Αν είναι να έχεις σχέση και να είσαι δυστυχισμένη καλύτερα να είσαι μόνη σου. Δε χρειάζεται να έχεις σχέση,απλά για να έχεις κάτι.Οπότε πρέπει να είσαι ευτυχισμένη ακόμα και αν είσαι ελεύθερη. Αν πάλι έχεις σχέση και περνάς καλά μαζί του τότε πρέπει να είσαι ευτυχισμένη που έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο.
  4. Μια σχέση θέλει αμοιβαίες υποχωρήσεις : Για να κρατήσει μια σχέση μακροχρόνια πέρα από την αγάπη,το σεβασμό,την εμπιστοσύνη πρέπει να υπάρχουν και αμοιβαίες υποχωρήσεις. Δηλαδή αν του αρέσουν τα θρίλερ πρέπει να του κάνεις τη χάρη να δείτε μαζί την ταινία που έχει διαλέξει,την επόμενη φορά όμως θα του πεις γλυκά πως θέλεις να δεις μαζί του μια ρομαντική ταινία.Δε πρέπει να γίνεται πάντα το δικό του ή το δικό σου.
  5. Μη χάσεις τον εαυτό σου -ή τους φίλους και την οικογένειά σου- για μια σχέση : Είναι απόλυτα λογικό πως όταν ερωτεύεσαι και βρίσκεις τον κατάλληλο άνθρωπο πως θες να περνάς μαζί του όλη την ημέρα και να είστε μονίμως μαζί. Όμως ούτε το πολύ μαζί,ούτε το πολύ χώρια κάνει καλό. Επίσης το να είσαι όλο το 24ώρο με τον αγαπημένο σου σε κάνει να απομακρύνεσαι από τις παρέες σου και από την οικογένειά σου.Πρέπει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα να βρίσκεσαι μαζί τους ή να κανονίζετε έξοδο όλοι μαζί.Επιπλέον,δε πρέπει να χάσεις τον εαυτό σου και το χαμόγελό σου,παρόλο που έχεις σχέση πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να συνεχίσεις να κάνεις αυτά που σου αρέσουν.
  6. Μη ξεχνάς να βλέπεις τα σημάδια που κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου : Εντάξει ο έρωτας τυφλώνει και πολλές φορές φοράμε παρωπίδες και δε βλέπουμε κάποια σημάδια. Αν ο σύντροφός σου σου δίνει σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά πρέπει να τα παρατηρήσεις και να μάθεις τι συμβαίνει.
  7. Μη φοβάσαι να μείνεις μαζί του : Αν η σχέση σας έχει προχωρήσει πολύ και είστε σίγουροι για το επόμενο βήμα μη φοβηθείς να μείνεις μαζί του. Να ξέρεις πως όταν μένεις με έναν άνθρωπο μαζί ή όταν πηγαίνετε από κοινού διακοπές εκεί φαίνεται και ο πραγματικός χαρακτήρας του ανθρώπου -όπως φαίνεται και στον χωρισμό-.Οπότε τόλμησε αυτό το βήμα και δες που θα σε βγάλει.
  8. Επειδή είναι καλός στα λόγια δε σημαίνει ότι είναι πάντα σωστός : Για να καταλάβεις αν ο σύντροφός σου είναι σωστός πρέπει να στο δείχνει και με πράξεις,γιατί στη τελική μόνο αυτές μετράνε.Αν θες να ζήσεις μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου πρέπει να είσαι σίγουρη 100% ότι ο σύντροφός σου είναι ιδανικός για εσένα.
  9. Να είσαι αληθινή και να του λες τα συναισθήματά σου : Οι περισσότεροι άντρες δε θέλουν να τους λες πως νιώθεις για αυτούς,όμως και εσύ από την άλλη δε μπορείς να καταπιέζεσαι για αυτό καλό είναι να του λες πως νιώθεις είτε με λόγια,είτε με πράξεις.

 

Της Τίνας Μιχαηλίδου

Πηγή: tinamichaelidou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top