Μήπως o σύντροφός σου έχει «μαλώσει» με το σαπούνι του;

Πώς να του μιλήσεις ώστε να μην παρεξηγηθεί...

άντρας που κάνει ντους

Πριν από πάρα πολλά χρόνια, όταν ήμουν στο δημοτικό, υπήρχε μια διαφήμιση στην τηλεόραση που έλεγε «Κάποιος πρέπει να του μιλήσει για το – τάδε μάρκα αποσμητικού-».

Aυτό τότε, είχε γίνει τρελό σλόγκαν και το λέγαμε μεταξύ μας τα κορίτσια στις παρέες για τους διάφορους τύπους που συναντούσαμε στα αστικά λεωφορεία και λιποθυμούσαμε από τις αιθέριες μυρωδιές.

Μετά πέρασαν τα χρόνια, οι άντρες άργησαν λίγο, αλλά κατάλαβαν ότι με το να βάλεις αποσμητικό στους αδένες της μασχάλης δε γίνεσαι gay, μετά ήρθαν τα περιοδικά και το life style, μετά μάθαμε την λέξη ‘’grooming’’ και τους μετροσέξουαλ και κάπως έτσι το αποσμητικό νομίζαμε ότι πέρασε στην ιστορία. Αμ δε!

Ακόμη και σήμερα υπάρχουν άντρες που βγάζουν το φορεμένο και καταϊδρωμένο τους μπλουζάκι και το βάζουν στη ντουλάπα με τα καθαρά ρούχα.

Που φοράνε σαγιονάρα και ο απεριποίητος όνυχας μπορεί να σου προκαλέσει αποκόλληση αμφιβληστροειδούς.

Που φορούν δύο και τρεις φορές το ίδιο t- shirt και αν δεν πας εσύ να το τοποθετήσεις στο καλάθι των απλύτων μπορεί να το φορέσουν και τέταρτη.

«Γιατί, τι έχει το μπλουζάκι, πεντακάθαρο είναι», σε ρωτάνε  και θυμώνουν κι όλας που μπαίνεις στα χωράφια τους.

«Τι να έχει το μπλουζάκι αγάπη μου, σε λίγο θα μας το ζητήσουν από το μουσείο της Μαντάμ Τισώ έτσι που έχει κοκκαλώσει από την μάκα».
Πώς όμως μπορείς να πεις στον αγαπημένο σου, που ενώ είναι καλοβαλμένος και κατά τα άλλα πολιτισμένος, ότι πολλές φορές ξεχνάει το αποσμητικό του; Και κυρίως πώς να πεις αυτό το άκομψο πράγμα, χωρίς να θυμώσει και να παρεξηγηθεί;

Δια της διπλωματικής και πλαγίας οδού:

1. Πες του πόσο θα ήθελες σήμερα που έχει τέτοια ζέστη να μπείτε μαζί στην μπανιέρα και να παίξετε εκεί με τις ώρες… (αποκλείεται να αρνηθεί και έτσι μαζί με τα φιλιά και τα πονηρά σαπουνίσματα, θα τον καταφέρεις και να πλυθεί).

2. Αν το θέμα με το αποσμητικό δεν παλεύεται άλλο, θα ξεκινήσεις μια συζήτηση του τύπου, βρε μωρό μου φαίνεται ότι αυτό το τελευταίο αποσμητικό που έχεις πάρει θα ήταν χαλασμένο, ή δεν ήταν καλής ποιότητας γιατί δεν μυρίζει τόσο καλά όσο μύριζε πριν…

Δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω. Αν δεν πιάσει κι αυτό, σκίζω τα πτυχία μου!
 

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top