Οι άσχημες καταστάσεις που θα ζήσεις με έναν τσιγκούνη σύντροφο

Το καβούρι στη τσέπη δε παλεύεται

τσιγκούνης σύντροφος

Πιστεύεις πως ο σύντροφός σου είναι πιο μαζεμένος οικονομικά απ’ ό,τι θα έπρεπε; Τα δεινά που μπορείς να αντιμετωπίσεις ούσα σε σχέση, είναι άπειρα και λίγο πολύ τα έχουμε λουστεί όλα. Όμως το καβούρι στην τσέπη δεν παίζεται… Βέβαια το παιδί απλά μπορεί να μην τα βγάζει εύκολα πέρα. Αυτό είναι άλλο θέμα. Πώς όμως θα τον ξεχωρίσεις, από τον παθολογικά τσιγκούνη;
 
- Αρνείται να έρθει να σε πάρει από το σπίτι και βέβαια να σε επιστρέψει το βράδυ, καθώς η βενζίνη έχει πάει στα 2 ευρώ το λίτρο (μας το έχουν πει και αυτό).
- Ξεχνάει συχνά το προτοφόλι του στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς που εσύ δεν το ξεχνάς ποτέ!
- Ακόμη και για καλαμάκια να βγείτε, ο καθένας θα πληρώσει τα δικά του.
- Όταν έρχεται ο λογαριασμός θυμάται να πάει τουαλέτα.
- Όταν βγαίνετε παρέα και οι άλλοι άντρες πηγαίνουν να πληρώσουν, εκείνος δεν κάνει κίνηση για να δώσει αυτά που σας αναλογούν.
- Όλα του φαίνονται υπερβολικά ακριβά. Ειδικά τα εστιατόρια και τα ξενοχοδεία… (οπότε καταλήγετε για κρέπες στο χέρι, ή σε κάμπινγκ).
- Και ενώ όλα του φαίνονται ακριβά, μπορεί να τον δεις να κυκλοφορεί με το πιο ακριβό ρολόϊ, ή αθλητικό της αγοράς (επιλεκτικά τσιγκούνης)…
- Αν μείνεις σπίτι του ένα βράδυ θα έρθει να σου κλείσει τον θερμοσίφωνα και θα σου κάνει την οικολογική παρατήρηση να μην κάνεις ντους με ανοιχτό νερό (πώς θα κάνεις ντους με κλειστό νερό, κανείς δεν ξέρει).
- Αν μείνεις στο σπίτι του σε κυνηγάει να κλείσεις τα φώτα ( πάντα με την δικαιολογία της σωτηρίας του πλανήτη).
- Αν συνεχίζεις να μένεις στο σπίτι του θα πρέπει να αναπτύξεις τις ιδιότητες του μάγου Χουντίνι, καθώς θα πρέπει να παίρνεις πράγματα από το ψυγείο, χωρίς να ανοίγεις την πόρτα του, ή ακόμη καλύτερα θα μάθεις να την κλείνεις, πριν καν την ανοίξεις.

Μεταξύ μας αυτό δεν ξέρω πώς θα το καταφέρεις. Και  πολύ μεταξύ μας, γενικώς δεν ξέρω πώς θα καταφέρεις να τον αντέξεις. Εγώ πάντως δεν τον άντεξα…

Συντάκτης:Νανά Χατζή

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top