Mίνι οδηγός για να μη τα θαλασσώσεις στο δεύτερο ραντεβού

Eίναι το πιο καθοριστικό

ραντεβού

Όταν θέλουμε έναν άντρα πάρα πολύ, δεν αφήνουμε τίποτε στην τύχη. Κατ᾽ αρχήν είναι σίγουρο οτι δεν του είσαι καθόλου αδιάφορη. Αλλιώς δεν θα φτάνατε να κάνετε το πρώτο ραντεβού και να ετοιμάζεστε για το δεύτερο. Για να σε βοηθήσουμε και να σε διώξουμε το άγχος θα σου πούμε τα εξής:

Την ίδια αγωνία έχει κι εκείνος: μπορεί να έχει και περισσότερη από εσένα, καθώς τα αγόρια είναι πιο άβγαλτα και δεν είναι τόσο διαβασμένα στην ψυχολογία όσο εμείς. Εμείς παιδί μου, έχουμε η μια την άλλη. Τα αγόρια δεν συζητάνε τέτοια πράγματα με τους φίλους τους και ορμάνε στην μάχη μόνοι, έρημοι κι απροετοίμαστοι.

Να ντυθείς ο εαυτός σου και όχι κάποια άλλη

Αν δεν φοράς ποτέ τακούνια, μην βάλεις σήμερα την γόβα στιλέτο. Όπως λένε και οι Βρετανοί: honesty is the best policy.

Μη προσπαθήσεις να τον κατακτήσεις

Το τρικ είναι να φερθείς σαν να βγαίνεις με ένα φίλο σου. Ξέχνα ότι σε ενδιαφέρει, ξέχνα ότι λιώνεις, ηρέμησε και προσπάθησε… να μην προσπαθήσεις για τίποτε.
 
Διάλεξε εσύ τον τόπο του ραντεβού

Αν είναι μια απλή καφετέρια και αναγκαστικά βρεθείτε ο ένας απέναντι στον άλλον με ένα φραπουτσίνο στο χέρι, η αμηχανία της μη οικειότητας, μπορεί να σας αγχώσει…
 
Η πιο έξυπνη κίνηση είναι να προτείνεις ραντεβού που να έχει μέσα μια δραστηριότητα: όπως ποδήλατο, bowling, μπάνιο στη θάλασσα, ακόμη και σινεμά. Η κοινή δραστηριότητα θα σας δώσει πολύ περισσότερες ευκαιρίες για να γελάσετε, να μιλήσετε και να σπάσει πιο εύκολα ο πάγος.

Μη πιείς πολύ

Έχουμε επιχείρηση σε εξέλιξη και πρέπει να είσαι νηφάλια. 
 
Κάτω τα χέρια από το τηλέφωνο

Μπορεί να είσαι εθισμένη κάθε τρία λεπτά να κοιτάς την οθόνη, αλλά σήμερα πρέπει να κρατηθείς. 
 
Μη ζητήσεις εσύ το επόμενο ραντεβού

Μετά από εκατοντάδες  επιτυχημένα και αποτυχημένα ραντεβού, ένα έχω να σου πω: άστον να σου ζητήσει εκείνος να ξαναβγείτε.

Σκοπός δεν είναι να ξεκινήσεις μια οποιαδήποτε σχέση, αλλά να ξεκινήσεις σχέση με έναν άντρα που και σε θέλει πολύ και στο δείχνει. Αλλιώς πίστεψέ με δεν θα περάσεις καλά!

Συντάκτης: Νανά Χατζή
Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top