Tι να κάνεις για να μην κάνει «κοιλιά» το ραντεβού

Πάρε μερικές ιδέες, μπορεί να σου φανούν χρήσιμες

ραντεβού

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλά φρέσκα ζευγάρια  που όταν βρεθούν δεν βάζουν γλώσσα μέσα και είναι σαν να γνωρίζονται απ’ το δημοτικό. Τα κακά νέα είναι ότι εσείς δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία και ενώ θέλετε ο ένας τον άλλον, υπάρχουν στιγμές ιδιαίτερα αμήχανες και νεκρές που πραγματικά νιώθετε μεγάλη δυσκολία να γεμίσετε…

Συνήθως τα πρώτα, δεύτερα και τρίτα ραντεβού μέχρι να σπάσει ο πάγος, είναι εξαιρετικά αμήχανα. Υπάρχουν πάρα πολλοί ενδιαφέροντες ή καλλιεργημένοι άνθρωποι που όμως νιώθουν άβολα και μπορεί να χάνουν τα λόγια τους, μπροστά στον εφιάλτη που λέγεται ‘’ έλλειψη οικειότητας’’.
Αντί να κοπανιέσαι για να βρεις κάποιο θέμα συζήτησης που θα τον εντυπωσιάσει, μπορείς να δημιουργήσεις από πριν το σκηνικό που θα σας εμπνεύσει και θα σας λύσει την γλώσσα.

1. Πρότεινε να πάτε σινεμά. Ε, μετά δεν μπορεί… σίγουρα θα μιλήσετε για την ταινία, πώς σας φάνηκε το σενάριο, ποιά άλλα φιλμ έχετε δει τελευταία και μετά σου έχουμε εμπιστοσύνη οτι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

2. Αν επιμένει να βγείτε για φαγητό, επέλεξε ένα ιδιαίτερο μέρος που θα πυροδοτήσει την αρχή της  σχετικής συζήτησης. Αν πάτε σε κάποιο Ινδικό, Βιετναμέζικο ή Thai εστιατόριο, η εξωτική ατμόσφαιρα θα σας ωθήσει να μιλήσετε για τα ταξίδια που ονειρεύεστε, τα περίεργα φαγητά που ποτέ δεν τρώτε, ότι όσο κι αν έχετε ταξιδέψει σαν τη Χαλκιδική δεν έχει… χα, χα, χα ,ξέρεις εσύ τώρα.
 
3.  Και γιατί παρακαλώ να μην βγείτε ραντεβού σε ένα μπόουλινγκ; Κάλεσέ τον σε μια ατέλειωτη παρτίδα παιχνιδιού και θα δεις… ο αγώνας, η άψη της μάχης και της κατάρριψης της κορίνας, φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Γενικά, οποιοδήποτε ραντεβού γίνει μέσα από μια κοινή αθλητική δραστηριότητα, είναι καταδικασμένο να πετύχει! Ξεκινήστε μαζί για σκέιτ, περπάτημα ή ποδήλατο και θα μας θυμηθείς. Όλα θα έρθουν μόνα τους.
 
4. Μπορείς να ρωτήσεις τη γνώμη του για κάτι που πραγματικά σε προβληματίζει, όπως μια συμπεριφορά που σε έχει πληγώσει ή μια απόφαση που δεν μπορείς να πάρεις. Οι άνθρωποι αρχίζουν και αναπτύσσουν δεσμούς, μόνο όταν χαλαρώσουν πραγματικά και εμπιστευτούν ο ένας τον άλλον.
 
5. Γιατί η σιωπή πρέπει να είναι ταμπού; Μεταξύ μας, όταν κάτι είναι φυσικό, είναι και αυθεντικό. Αν σας βγαίνει να μη μιλήσετε, σεβαστείτε το. Έχει κι αυτή η σιωπή τον ερωτισμό και τη γοητεία της. Έχουμε μάθει να μιλάμε συνέχεια χωρίς παύσεις, η δικτατορία των ντεσιμπέλ μας καταδιώκει όπου κι αν πάμε, από την παραλία και την μπουτίκ μέχρι το σούπερμάρκετ. Ας ασπαστούμε την άποψη των μουσικών που υποστηρίζουν οτι η παύση είναι κι αυτή μια νότα…
 
6. Απολαύστε λοιπόν την μουσική της δικής σας αμήχανης παύσης και όσο λιγότερο αγχώνεστε, τόσο πιο δυνατό θα γίνεται το δέσιμο μεταξύ σας.

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Πηγή:allyou.gr


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top