Ένας άντρας αποκαλύπτει τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες

Δείτε τι πρέπει να αποφύγετε για να μη τον εκνευρίσετε

τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες απέναντι στους άντρες

Επιτέλους βρήκαμε έναν άντρα που θέλει να μιλήσει. Έναν αγανακτισμένο εκπρόσωπο του άλλου φύλου που δέχτηκε να μας αποκαλύψει τι κάνουμε λάθος στη συμπεριφορά μας στα πρώτα, αλλά και στα επόμενα ραντεβού.

Μη μας παίρνετε 10 φορές την ημέρα τηλέφωνο 

Όσο και να σας θέλουμε, όσο καλά κι αν αισθανόμαστε μαζί σας, η διαρκής υπενθύμιση της παρουσίας σας στη ζωή μας, δείχνει σημάδια ότι μπορεί να γίνετε φορτική. Κρατήστε μια μικρή απόσταση, κανονίστε τα δικά σας ραντεβού και αφήστε στον άλλον την αίσθηση ότι είστε χαλαρή. Μια μικρή αίσθηση αμφιβολίας, λειτουργεί πάντα πολύ αφροδισιακά.

Ξεκολλήστε από το παρελθόν

Δεν υπάρχει πιο άβολη κατάσταση για έναν άντρα να βγαίνει ραντεβού και να ακούει για το πόσο επιτυχημένος, δοξασμένος, παρφουμαρισμένος και γλυκούλης, ήταν ο πρώην. Πραγματικά αυτή η συνήθειά σας να τα μοιράζεστε όλα μαζί μας, είναι για μας ανθυγιεινή!

Είστε χωρίς λόγο πολύ ανασφαλείς με το σώμα σας

Κρύβεστε κάτω από τα σεντόνια, έχετε το φωτισμό κλειστό, κάποιες φορές δεν βγάζεττε καν την μπλούζα σας. Μα για να είναι κάποιος μαζί σας και μάλιστα στο κρεβάτι, πάει να πει οτι σας θέλει, σας επιθυμεί! 

Αν δε νιώθετε καλά, πείτε το

Μερικές φορές εσείς οι γυναίκες προσπαθείτε να μας χρυσώσετε το χάπι και παραμένετε σε μια σχέση για πάρα πολύ καιρό, ακόμη κι αν δεν αισθάνεστε καλά. Μιλήστε με ειλικρίνεια και θάρρος αν δεν νιώθετε πια καλά όπως στην αρχή και μην μας αφήνετε να πιστεύουμε οτι όλα είναι τέλεια. Καλύτερα ένα τέλος τρομερό, παρά ένας τρόμος δίχως τέλος!

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top