Έρωτας χωρίς σύνορα

Με μια λέξη; Διαφορετικός!

Έρωτας χωρίς σύνορα

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που ερωτεύτηκα κάποιον ξένο. Ιρλανδό συγκεκριμένα. Και μέσα από αυτόν, αγάπησα την κουλτούρα, τη μουσική, τα ήθη και τα έθιμα μίας άλλης χώρας.

Ήδη το να ερωτεύεσαι, από μόνο του, είναι κάτι το υπέροχο. Όταν όμως έχεις να κάνεις με κάποιον που έχει διαφορετική νοοτροπία, διαφορετικό τρόπο σκέψης και πρέπει να μπορείς να εκφράσεις αυτά που θέλεις σε μία ξένη γλώσσα, χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια. Όσο καλά και αν είναι τα αγγλικά μου, σίγουρα δεν μπορώ να εκφραστώ με την ίδια ευκολία όπως με τα ελληνικά. Ειδικά μετά από μπύρες, πιστέψτε με, είναι πρόκληση!

Η γνωριμία 

Πρώτη φορά τον είδα στο πάρκο που πάω το μικρό μου τετράποδο βόλτα. Τον παρατήρησα από μακριά. Ψηλός, αδύνατος, καστανόξανθος με μπλε μάτια (αχ!). Πολύ ευγενικός, πολύ ανοιχτός, πολύ σαν εμένα. Αυτό ήταν που με τράβηξε σε αυτόν. Γνώριζα ότι οι Ιρλανδοί είναι εξωστρεφείς και κοινωνικοί και είδα πόσο ταιριάζουν με το ελληνικό ταπεραμέντο.
Ο Noah κατέληξε στην Ελλάδα ως ερωτικός μετανάστης. Έχοντας ερωτευτεί τη χώρα μας, τον καιρό, τον τρόπο ζωής, ήταν αυτά που τον κράτησαν και αποφάσισε να παραμείνει στην Ελλάδα και μετά το τέλος της σχέσης του.

Η σχέση 

Η σχέση μας ξεκίνησε φιλικά. Κάναμε φοβερή παρέα, γελούσαμε πολύ, ο τρόπος σκέψης μας ταίριαζε σε πολλά θέματα, όπως και τα γούστα μας περί μουσικής, ταινιών, σειρών, τρόπου διασκέδασης. 
Περνούσαμε πολλές ώρες μαζί γιατί νιώθαμε πολύ άνετα μεταξύ μας και αυτό που ήταν πολύ σημαντικό και για τους δύο ήταν ότι εμπιστευόμασταν ο ένας τον άλλον και μπορούσαμε να λέμε τα πάντα ο ένας στον άλλον. Υπήρξαν στιγμές που λόγω χαρακτήρα, αλλά και διαφορετικής κουλτούρας σε κάποια πράγματα, παρεξηγηθήκαμε, τσακωθήκαμε, αλλά πάντα το συζητούσαμε ανοιχτά και πάντα βρίσκαμε την άκρη. Ποτέ δεν αφήναμε κάτι να μας ενοχλεί. Φυσικά και τον ερωτεύτηκα από την αρχή. Δεν είχα ποτέ τέτοια σχέση με άντρα, να ενδιαφέρομαι δηλαδή ερωτικά και να μπορώ να είμαι απόλυτα ο εαυτός μου. Να λέω κάθε συναίσθημα, κάθε σκέψη, κάθε βλακεία που μου ερχόταν στο μυαλό. Να τσαλακώνομαι!
Ο Noah δεν είναι τόσο εκδηλωτικός συναισθηματικά και έτσι δεν μπορούσα να ξέρω ακριβώς τα συναισθήματα του,  αλλά αυτό δεν με σταμάτησε καθόλου. Δεν περίμενα να πάρω, για να δώσω. Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σχέση με εθνικότητα ή κουλτούρα. Αυτό ήταν προσωπικά δικό μου θέμα. 

Το μέλλον  

Δεν ξέρω αν ποτέ θα γίνουμε ζευγάρι με την κλασική έννοια. Αλλά αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή, είναι ότι θέλω να υπάρχει στη ζωή μου. Θέλω να υπάρχει για να γελάμε, να περνάμε καλά, να κάνουμε χαζά πράγματα μαζί!
Όταν ταιριάζεις με κάποιον και από άλλη χώρα να είναι και σε άλλη γλώσσα να μιλάς, αν θέλει να σε καταλάβει, θα το κάνει. Όπως έλεγε πάντα ο Noah όταν προσπαθούσα να του πω κάτι με λάθος εκφράσεις, “I know what you are trying to say. I speak Kenia fluently”

“You are lucky if you found a person who never gets tired of understanding your nonsense attitude”

P.S. “Noah”, I know that at some point you will read this and once again you’ll say that I’m not like any other woman you’ve met. YOU BET, I’M NOT. But that’s why you loooooove me!

Κένια Παπαδάκη

Πηγή: allyou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top