Eύθραυστη στην τοποθεσία “break the glass”

H ευαλωτότητα μπορεί και να είναι η κυριότερη δύναμη σου

Ευαλωτότητα

Η ευθραστότητα είναι η πιο ακριβής μονάδα μέτρησης του θάρρους σου, της δύναμης σου αν θες. Η ικανότητα να μπεις τελικά μέσα σ αυτό που κάνει τα πόδια σου να τρέμουν στηρίζεται στις αδυναμίες σου. Μυστικό: Αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι τρωτός είναι αυτό που σε ομορφαίνει. Κάθε τρίξιμο της ασφάλειας σου, κάθε συναίσθημα, όσο έντονο και να ναι, όσο άβολο, όσο εύθραυστο. Είναι μεταφρασμένη η ίδια έκφραση της δύναμης μέσα σου. Είναι η προθυμία να πεις «σε θέλω», «σε σκέφτομαι», «σ αγαπώ» πρώτος. Να ρισκάρεις κάτι εκεί που δεν υπάρχουν εγγυήσεις, δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας από κάτω. Να επενδύεις σε μια σχέση ανεξάρτητα αν αυτή δουλέψει τελικά ή όχι. Μην παγώνεις λοιπόν την ευθραστότητά σου. Και ναι έχεις δίκιο.

Εδώ έχουμε μάθει -μας έχουν μάθει- κάτι λάθος. Πάμε πάλι:Β +Α=ΒΑ. Δεν μπορείς επιλεκτικά να μουδιάζεις συγκεκριμένα συναισθήματα, αυτά δηλαδή που σ ενοχλούν, και τα καλά να είναι ζωντανά και μες το τραλαλά. Δεν είναι πόδι της χήνας που είσαι στην καρέκλα του πλαστικού, σου χτυπάει ο γιατρός ένα botox κι ακινητοποιούνται οι μυς του προσώπου αλλά οι δικέφαλοι είναι o.k ζωντανοί και σπαρταράνε. Δεν μπορείς να πεις αυτό είναι το κακό πράγμα, αυτή είναι η αδυναμία, αυτή η ντροπή, αυτό ο φόβος, αυτή η απογοήτευση. Δεν θέλω να τα αισθανθώ. Delivery: «Ναι γειά σας μια κάσα μπύρες, πίτσα πεπερόνι, καναπές, το εγγυημένο τρίπτυχο! Και ξέρω ότι αυτό σου το γέλιο δείχνει ότι γνωρίζεις τι λέω.  
Δεν γίνεται να μουδιάσεις τα αρνητικά σου συναισθήματα. Την ίδια ώρα μαζί τους, μουδιάζεις την χαρά σου, την ευτυχία. Και τότε γίνεσαι δυστυχισμένος.

Και by the way, αλήθεια τι σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα; Nα σε απορρίπτουν; Να ζητάς πρώτος από κάποιον να βγείτε έξω; Nα παίρνεις απάνω σου την αρχή του σεξουαλικού παιχνιδιού; 

Συντάκτης : Ρόμυ Μελάνι

Πηγή:allyou.gr 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top