Πέντε τρικ για να ξεκινάς τη μέρα σου με ανεβασμένη διάθεση

Και χωρίς να έχεις πιει γουλιά καφέ

καλημέρα τρικ

Τι χαρά που έχω βλέποντας τον καιρό να φτιάχνει, δε λέγεται. Βγαίνω με άλλον αέρα από το σπίτι, βρε παιδί μου. Καλημερίζω τις γειτόνισσες, σταματάω να πω και ένα γεια σε μια φίλη που έχω καιρό να δω. Χαζεύω και λίγο τις ανθισμένα ζουμπούλια στο φυτώριο.

Αλλά να σου πω κάτι; Το ίδιο ακριβώς κάνω και όταν ο καιρός είναι μουντός, όταν δεν είμαι και τόσο στα πολύ κοινωνικά μου. Λέω μία «καλημέρα»

Εάν θέλεις να ξεκινάς τη μέρα σου με ανεβασμένη διάθεση- όχι ντε και καλά, όχι αναγκαστικά, αλλά γιατί έτσι σου βγαίνει- κάνε τα εξής τρικ:  
1. Κάνε μια θετική σκέψη λίγο πριν κοιμηθείς. Θα σε κάνει να δεις τέλεια όνειρα, και θα ξυπνήσεις πολύ χαρούμενη. Αλήθεια. 
2. Πλύσου, ντύσου, φτιάξου, αλλά μη σπαταλάς τον χρόνο σου στα σόσιαλ. Αφιέρωσέ τον στον καθρέπτη σου καλύτερα.
3. Δώσε λίγο χρόνο στο να οργανώσεις τη μέρα σου, είτε χρησιμοποιείς τάμπλετ είτε έχεις ατζέντα και προτιμάς το χειρόγραφο. Κάνε το ίδιο για το πρόγραμμα της εβδομάδας, έτσι ώστε να μην αγχώνεσαι.
4. Μην φορτώνεις μια μέρα με υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αντέξεις. Ουφ. 
5. Να θυμάσαι να εντάσσεις στο πρόγραμμά σου και δραστηριότητες που σε χαροποιούν, έτσι ώστε ναι μεν να είσαι συνεπής με τα πρέπει, να περιμένεις όμως με χαρά και τα θέλω σου. 
Καλημέρα είπαμε;

Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top