Πηγαίνεις γυμναστήριο για να του αρέσεις;

Όταν πέφτεις θύμα της ανασφάλειάς σου

Γυμναστική

«Δηλαδή, κατάλαβες; Εγώ να πηγαίνω γυμναστήριο κάθε βράδυ, πτώμα μετά τη δουλειά, γιατί με θέλει γυμνασμένη, και εκείνος να κοιτάζει την άλλη με το εφαρμοστό. Δεν το ήξερα, να πλακωθώ και εγώ στις καρμπονάρες!». 

Αυτό είναι ένα μικρό απόσμασμα από εξομολόγηση φίλης προς φίλη, που έτυχε να ακούσω όχι γιατί είμαι κουτσομπόλα αλλά γιατί ήμουν ακριβώς δίπλα τους.

Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτή την κοπέλα. Ήθελα απλά να πάω μπροστά της και να της πω: «Είναι μεγάλος μα...ας, μην χάνεις τον χρόνο σου μαζί του. Είσαι μια κούκλα, είσαι νέα, κάνε αυτό που θες!».

Είμαι σίγουρη ότι εκεί έξω υπάρχουν πολλές κοπέλες που σκέφτονται έτσι ακριβώς. Που κάνουν δίαιτα, πηγαίνουν γυμνστήριο, θέλουν να είναι άψογες, μονδέλες, μόνο και μόνο για να αρέσουν σε εκείνον.

Που ο "εκείνος" είναι και αυτός τακτικός θαμών γυμναστηρίου- καθόλου ειρωνικά δεν το λέω. Καλά κάνετε και γυμνάζεστε, καλά κάνετε και προσέχετε όλοι τη διατροφή σας, τσάμπα σας τα γράφω εδώ μέσα;

Όμως... για εκείνον; Δηλαδή, κούκλα μου γλυκιά, εάν δεν είχες σχέση με τον συγκεκριμένο, θα επέλεγες άλλο τρόπο ζωής; Εάν δεν σε αγαπούσε εκείνος, δεν θα αγαπούσες τον εαυτό σου; Δεν θα τον νοιαζόσουν;

Φάε, ασκήσου, ντύσου - για σένα. Αλλά δεν αρκούν. Διάβασε, ενημερώσου, δούλεψε, ονειρέψου, άνοιξε το μυαλό σου. Και μην περιμένεις κανέναν σύντροφο να στα πει αυτά. Η ζωή είναι δική σου- μην τη ζεις σύμφωνα με τα θέλω των άλλων. 
 

Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη\

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top