Χώρισες λίγο πριν του Αγίου Βαλεντίνου; Ε και;

Θα κάτσουμε να σκάσουμε;

ραγισμένη καρδιά

Όπως έχω ξαναγράψει, για μένα, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια καθαρά εμπορική μέρα και κανονικά πρέπει να γιορτάζουμε τον έρωτά μας κάθε μέρα!

Αν όμως, ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία που τους αρέσει αυτή η γιορτή και έχεις χωρίσει λίγο πριν τις 14 Φλεβάρη, μη σκας καθόλου, ούτε η πρώτη είσαι αλλά ούτε και η τελευταία!

Τη συγκεκριμένη μέρα αν δεν είσαι καθόλου στεναχωρημένη για τον χωρισμό σου, τότε μπορείς να βγεις έξω με τις φίλες σου και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου!

Αν πάλι είσαι στεναχωρημένη και σε πονάει ο χωρισμός σου, τότε σου συνιστώ να μην δεις κάποια ρομαντική ταινία ή να μην βγεις έξω μιας και όλα τα ζευγαράκια θα είναι τριγύρω σου και εσύ θα σκας που έχεις μείνει μόνη. Άσε που μπορεί να μπεις και στον πειρασμό να στείλεις μήνυμα στον πρώην σου!

Αν λοιπόν, σε έχει πάρει από κάτω για τον χωρισμό σου, ενόψει Αγίου Βαλεντίνου προσπάθησε να μην χαλιέσαι και να σταθείς γρήγορα στα πόδια σου γιατί η ζωή είναι μικρή για να κλαις για τέτοια θέματα που δεν είναι και τόσο σοβαρά….
 

Tης blogger, Τίνας Μιχαηλίδου

Πηγή: Ex'Ghost by Tina Michaelidou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top