Σημάδια που δείχνουν πως μία φίλη σε ζηλεύει

Πρέπει εγκαίρως να της κουνήσεις το μαντίλι

ζήλεια

Μπορεί η φιλία για σένα να είναι σημαντική, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για όλες τις γυναίκες. Εσύ μπορεί να νιώθεις πως αγαπάς την κολλητή σου ή μία στενή σου φίλη τελοσπάντων, εκείνη όμως να μην έχει και τόσο αγαθές προθέσεις.

Όσο κι αν προσπαθεί κάποια να κρυφτεί υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαπιστώσουμε και να την κάνουμε πέρα.

Θα ήθελε να είναι στη θέση σου

Αν οι ατάκες «τι ανάγκη έχεις εσύ», «ποιος τη χάρη σου», «τα έχεις όλα» είναι αυτές που ακούς αρκετά συχνά από τα χείλη της, ίσως θα πρέπει να σε βάλουν σε σκέψεις. Αν δε αυτές συμπληρώνονται και από ανταγωνισμό που νιώθει για να γίνει καλύτερη από σένα τότε μάλλον θα πρέπει να της κουνήσεις το μαντίλι. Οι γυναίκες που είναι ανταγωνιστικές στις φιλίες μπορούν να σου κάνουν μεγάλο κακό και όταν το καταλάβεις να είναι πλέον αργά.

Δε χαίρεται με τη χαρά σου

Είναι η κλασική φίλη που όταν δει το χειλάκι σου να σκάει λίγο παραπάνω θα ρίξει το φαρμάκι της. Όταν σε δει χαρούμενη και πλήρη σε μία σχέση θα προσπαθήσει να βρει κάτι στραβό για να στο χαλάσει. Μπορεί να σου πει πως «αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για σένα», πως έχει χίλια δει ελαττώματα ακόμα και πως σε κοροϊδεύει. Είναι εκείνη που θα σε μπριζώνει κάθε φορά που ο σύντροφος σου δε το σηκώνει λέγοντας σου πως «σε απατά».

Σου λέει πως οι συντρόφοι σου της την πέφτουν

Αν η φίλη σου, σου λέει πως όλοι όσοι σου αρέσουν γλυκοκοιτάζουν εκείνοι και τη φλερτάρουν τότε καλύτερα να της κουνήσεις το μαντίλι μια ώρα αρχύτερα αφού πρόκειται για άτομο που προσπαθεί να σου αποδείξει πως μπορεί να σου πάρει ό, τι αγαπάς και να σε μειώσει. Αν μάλιστα συνομιλεί και φλερτάρει με όσους της έχεις πει πως σου αρέσουν, τότε καλύτερα να απαλλαγείς μια ώρα αρχύτερα από εκείνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top