Mr Ex Or Mr Big;

Τι μας νοιάζει πραγματικά περισσότερο;

Mr Ex Or Mr Big;

Τι μας νοιάζει περισσότερο ένας πρώην που απλά μας τελείωσε ή ένα ανεκπλήρωτο απωθημένο που θέλουμε κάποια στιγμή να το βάλουμε στη ζωή μας

Πολλοί με θεωρούν ως η Carrie Bradshaw της Ελλάδας και της Κύπρου επειδή γράφω για σχέσεις και κυρίως για πρώην! Είναι κάτι διαφορετικό μιας και όλοι λίγο πολύ πονάμε όταν χωρίζουμε και νιώθουμε αδικημένοι επειδή μας "πούλησαν" οι πρώην μας.
Έχουμε σκεφτεί άραγε πως νιώθουν οι πρώην μας όταν εμείς δεν φερθήκαμε καλά; Γιατί ως γνωστόν σε μια σχέση -την σωστή και την στρωτή εννοώ όχι την σχέση του να περνάμε απλά καλά- φταίνε και οι δυο, ποτέ ο ένας και ποτέ δεν ρίχνουμε ευθύνες στον άλλον για να είμαστε εμείς το θύμα.

Όταν μιλάω για Mr.Big δεν εννοώ εκεί που πάει το μυαλό σας, αλλά για εκείνον τον μεγάλο έρωτα που είτε τελείωσε άδοξα, είτε έμεινε απωθημένο και ποτέ δεν έγινε κάτι μεταξύ σας.

Άραγε ο Mr Ex ή Mr Big είναι αυτός που έχει σημασία για εμάς ; Τι μας νοιάζει περισσότερο ένας πρώην που απλά μας τελείωσε ή ένα ανεκπλήρωτο απωθημένο που θέλουμε κάποια στιγμή να το βάλουμε στη ζωή μας και να το ζήσουμε με κάθε κόστος ;

Όπως και να έχει και ο Mr Ex και ο Mr Big αποτελούν παρελθόν και κάποιες φορές κάνουν κύκλο και επιστρέφουν ξανά στη ζωή μας. Εμείς πρέπει να έχουμε μυαλό για να αποφασίσουμε τι είναι αυτό που θέλουμε να έχουμε στη ζωή μας και που το έχουμε ανάγκη πολύ. Γιατί μην ξεχνάς πως και ένας νέος έρωτας μπορεί να μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση!

Ό,τι και να διαλέξεις κοίταξε να το έχεις ζυγίσει καλά και να δεις τα θετικά και αρνητικά πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση!

Της blogger Τίνας Μιχαηλίδου

https://www.tinamichaelidou.gr/


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top