Δε σε θέλει; 5 τρόποι να του ξυπνήσεις το ενδιαφέρον!

Οι αρετές που πρέπει να έχεις στα μάτια του...

Ζευγάρι

Τον γνώρισες πριν λίγες μέρες και δεν έχεις σταματήσει να τον σκέφτεσαι; Τον θες πολύ αλλά μέχρι στιγμής βρίσκεις τοίχο μπροστά σου; Το καλοκαίρι είναι αναμφίβολα η καλύτερη περίοδος για φλερτ καθώς οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί και αυτό αυξάνει τη διάθεση για γνωριμίες.

1. Να είσαι διασκεδαστική

Οι άντρες λατρεύουν τα κορίτσια που τους επιτρέπουν να είναι χαλαροί. Θέλουν να νιώθουν ότι μπορούν να είναι ο εαυτός τους χωρίς κάποιος να τους κρίνει. Για να το κερδίσεις αυτό πρέπει πρώτα εσύ να είσαι ο εαυτός σου και να μην προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι.

 

2. Να είσαι ενδιαφέρουσα

Όταν η γυναίκα γίνεται ενδιαφέρουσα γίνεται παράλληλα και πολύ ελκυστική στα αντρικά μάτια. Το να έχεις ενδιαφέροντα και το να μπορείς να συμμετέχεις σε μια συζήτηση είναι κλασικές αξίες στο τι επιθυμεί ένας άντρας από μια γυναίκα.


3. Αγάπα τους φίλους του


Αν κερδίσεις τους φίλους τους, είναι σαν να έκοψες την κορδέλα στον αγώνα τρεξίματος για την κατάκτησή του. Ναι, μπορεί να έχουν ελαττώματα αλλά αν του δώσουν το πράσινο φως, τον έχεις στο χέρι.


4. Να είσαι αυθόρμητη


Κάνε αυθόρμητες κινήσεις. Πάρε τον τηλέφωνο σε στιγμές που δεν το περιμένει, στείλε του ένα μήνυμα. Μην είσαι προβλέψιμη. Όλοι οι άντρες θέλουν μια κοπέλα με τσαχπινιά και… αυθορμητισμό.


5. Παίξε το λίγο δύσκολη

 
Όπως ξέρεις οι άντρες λατρεύουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν. Όταν λοιπόν τους δείξεις πως στην ερωτική σου ζωή έχεις πολλές επιλογές, αυτό τους δίνει ακόμα έναν λόγο να σε θέλει περισσότερο. Ωστόσο, φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αν το παίξεις υπερβολικά δύσκολη, τότε εκείνος θα χάσει το ενδιαφέρον του και θα στραφεί στην επόμενη.
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top