Βoiler suits: Η νέα αγαπημένη τάση του street style

Πώς να τις φορέσεις τον χειμώνα

Βoiler suits

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά οι συγκεκριμένες ολόσωμες φόρμες.

Ο utility χαρακτήρας έχει πλέον καθιερωθεί στο street style και τα boiler suits είναι ο ορισμός του utility. Kαι τι εννοώ με τον όρο αυτό; Στην μόδα με τον όρο utility εννοούμε τα ρούχα τα οποία είναι εμπνευσμένα από χειρωνακτικές εργασίες. Για παράδειγμα μια στολή υδραυλικού, είναι ένα utility κομμάτι. Και όσο παράξενο και αν σου ακούγεται, το σύγχρονο street style εμπνέεται από τέτοιες στολές και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από σύγχρονο και stylish. 

Tα boiler suits έγιναν ανάρπαστα τόσο την περασμένη άνοιξη, αλλά συνέχισαν να μας απασχολούν έως τώρα. Αποτελούν κομμάτι που με τον κατάλληλο συνδυασμό και styling μπορούν να φορεθούν χειμώνα/ καλοκαίρι και να σε μεταμορφώσουν σε street style κορίτσι της πόλης.

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, είναι εμπνευσμένες από χειρωνακτικές εργασίες και επομένως η άνεση είναι πρωταρχικό στοιχείο. Και όταν μια τάση καταφέρνει να μας χαρίσει απόλυτη άνεση, άψογο στυλ και κομψότητα δεν μπορούμε να την προσπεράσουμε έτσι απλά! Δίνουν χαρακτήρα και είναι ιδανικές για κάθε ώρα και περίσταση, ενώ αποτελούν και ιδανική επιλογή αν σου αρέσει το layering.

Note: Για παράδειγμα μπορείς να φορέσεις ζιβάγκο, το boiler suit σου και το παλτό ή σακάκι σου με ψηλές μπότες. Ή ακόμη και sneakers. Φρόντισε μόνο οι τόνοι να ταιριάζουν χρωματικά (όπως έχουμε πει πολλές φορές, τα γήινα χρώματα είναι all time classic και προσφέρουν ομοιόμορφο αποτέλεσμα) και το look θα σε εντυπωσιάσει!

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη

Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top