Meghan Markle: Πανηγυρίζει! 5 τάσεις που μπορεί να φορέσει ξανά!

Τέλος οι βασιλικοί περιορισμοί για τη δούκισσα του Sussex

Μπορεί η ανακοίνωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα να έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Μπάκιγχαμ και να υπάρχουν πολλοί λόγοι, οι οποίοι τους στεναχωρούν, όμως υπάρχει ένας λόγος, για τον οποίο η δούκισσα του Sussex «κάνει πάρτι»!

Ο Harry δεν πρωτοτύπησε - Άλλοι γαλαζοαίματοι που έχουν παραιτηθεί

Αυτός δεν είναι άλλος από την κατάργηση των βασιλικών απαγορεύσεων που αφορούν στο ντύσιμο και την εξωτερική εμφάνισή της! Η Meghan Markle, άλλωστε, ως «γαλαζοαίματη», έκανε συχνά στιλιστικά «ατοπήματα» που έβγαλαν εκτός εαυτού τη βασίλισσα Ελισάβετ. 

Πλέον όμως, η πρώην ηθοποιός είναι ελεύθερη να φορέσει ό,τι της αρέσει…

 

Τα ripped τζην

H Meghan, πριν γίνει «γαλαζοάιματη», συνήθιζε να φορά skinny jeans με σκισίματα. Φυσικά, αυτό δεν επιτρέπεται από τη βασιλική οικογένεια και έτσι η ίδια προτιμούσε να φορά σκούρα denim παντελόνια, τα οποία ήταν στο όριο του «επιτρέπεται». Ίσως τώρα τη δούμε να φορά ξανά τα σκισμένα τζιν που τόσο αγαπούσε.

 

Clutches

Οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας συνηθίζουν να κρατούν τσάντες χειρός και με τα δύο τους χέρια, για να αποφεύγουν τις χειραψίες. Ωστόσο, τη Meghan, την είχαμε δει πολλές φορές με τσάντες που κρέμονται από τον ώμο ή έχουν χερούλι. Τώρα, θα τις κρατά άφοβα!

 

Το καλσόν

Είναι γνωστό ότι η βασίλισσα Ελισάβετ προτιμά κάθε γυναίκα -μέλος της βασιλικής οικογένειας να φορά καλσόν στις δημόσιες εμφανίσεις. Η Meghan είχε παρακάμψει πολλές φορές τον κανόνα αυτό στο παρελθόν, αλλά τώρα μπορεί να τον αγνοήσει εντελώς αν θέλει!

 

Nails!

Δεν επιτρέπεται το χρώμα στα νύχια σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο. Σίγουρα, θα έχετε παρατηρήσει, πως σε καμία εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ ή της Kate Middleton δεν υπάρχουν βαμμένα τα νύχια στα χέρια τους με κάποιο σκούρο χρώμα. Κινούνται πάντα σε ουδέτερες αποχρώσεις, απαλούς ροζ τόνους ή απλό διάφανο βερνίκι. Η δούκισσα του Sussex, πλέον, μπορεί να επιλέγει ό,τι χρώμα προτιμά και θεωρεί ότι ταιριάζει στα νύχια της.

 

Leggings

Η Meghan Markle είναι λάτρης της yoga και πριν τον γάμο της με τον Πρίγκιπα, την είχαμε εντοπίσει με athleisure στυλ. Φυσικά, το στυλ αυτό δε χωρά στην βασιλική οικογένεια. Ωστόσο πλέον, η ίδια μπορεί όχι μόνο να επιστρέψει στην αγαπημένη της δραστηριότητα αλλά και να κυκλοφορήσει ντυμένη όσο casual θέλει.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top