Tι να βάλεις στο πρώτο ραντεβού

Tips για ν' αποφύγεις το panic attack!

πρώτο ραντεβού

Ας μπούμε κατευθείαν στο θέμα. Δεν ξέρεις τι ακριβώς να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού σου. Σίγουρα δεν είσαι η μόνη. Και επίσης, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αποφύγεις τις λάθος επιλογές, την αμηχανία και την έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Κανόνας νούμερο 1

Μη  φοράς ρούχα που δεν έχεις ξαναφορέσει ποτέ σου, για να βγεις στο πρώτο ραντεβού. Πολλές γυναίκες, τρέχουν σε ένα πολυκατάστημα, ψάχνουν, βρίσκουν για παράδειγμα μια μπλούζα, την δοκιμάζουν, την αγοράζουν και την φορούν στο ραντεβού τους.

 

Όμως τελικά αυτό αποδεικνύεται πως δεν είναι και πολύ καλή επιλογή. Μπορεί η μπλούζα να σου αρέσει, αλλά δεν την έχεις τεστάρει. Εννοώ, μπορεί να μην σου κάθεται όπως πρέπει, όταν κάνεις διάφορες κινήσεις, ή τελικά να είναι άβολη. 

Θέλω να καταλήξω, πως στο πρώτο ραντεβού σου, επίλεξε κάτι το οποίο είσαι σίγουρη πως σε κολακεύει, το έχεις ξαναφορέσει και έχεις λάβει πολλά θετικά σχόλια. Θα έχεις πολλή περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Note: Το μαύρο κλασσικό φόρεμα αποτελεί ιδανική και safe επιλογή.

Τip 2.Το μέρος που έχετε επιλέξει να πάτε αλλά και η ώρα καθορίζουν τι θα φορέσεις. 

Είτε είναι βράδυ, είτε είναι πρωί, καλύτερος σύμμαχός σου θα είναι πάντα η απλότητα. Μη παιδεύεσαι με περίεργα ρούχα και σχέδια.

Κλασικά μοτίβα, statement pieces και αυτοπεποίθηση είναι αυτό που συνήθως κερδίζει.

Note: Τα blazers είναι επίσης ιδανικά. Μπορείς να τα φορέσεις οποιαδήποτε ώρα και ανάλογα το μέρος επιλέγεις πως θα τα συνδυάσεις. Με jeans, με office παντελόνι, φούστα, πουλόβερ, σχεδόν με τα πάντα. Σου προσδίδουν δυναμικότητα αλλά και ένα sophisticated look. 

Leather pieces

Είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτείς ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Τα δερμάτινα κομμάτια, είτε παντελόνια, είτε τζάκετς, αρέσουν πολύ στο ανδρικό κοινό καθώς δίνουν την εντύπωση μιας δραστήριας, rock και περιπετειώδης γυναίκας. 

Note: Μη ξεχάσεις να δώσεις τεράστια προσοχή στα παπούτσια σου. Επίλεξε τα πιο κλασσικά και αγαπημένα σου.

Denim Jacket

Eπίσης ιδανικό για πρωινά ραντεβού, με effortless και νεανική διάθεση. Απέφυγε τις υπερβολές. Ίσως ένας από τους σημαντικότερους κανόνες σε αυτήν την ανάρτηση. 

Τα minimal looks είναι αυτά που θα αναδείξουν την απλότητα αλλά και την κομψότητα σου. Μη ξεχνάς επίσης, το μέρος και η ώρα καθορίζουν τις επιλογές σου. Good Luck!

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη
Πηγή:allyou.gr


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top