Οι υποσχέσεις ομορφιάς που θα σε αλλάξουν!

Αυτή τη σεζόν υπόσχομαι να...

υποσχέσεις ομορφιάς

Oι υποσχέσεις στον εαυτό μας είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για να αλλάξουμε συνήθειες και να απολαύσουμε στη συνέχεια την πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού μας.

Κάθε φθινόπωρο είναι μια καλή αφορμή για να βάλουμε στόχους ομορφιά που μπορούν να μας αλλάξουν!

1. "Δεν θα παραλείπω ποτέ το αντιηλιακό μου, ακόμα και τις μέρες που θα έχει συννεφιά"

Ο δείκτης προστασίας SPF είναι απόλυτα απαραίτητος όλο το χρόνο. Εάν θέλεις να προστατέψεις την επιδερμίδα σου από τη γήρανση τότε βάλε στο νεσεσέρ ή μία κρέμα ημέρας με SPF ή μία BB Cream με δείκτη προστασίας.

2. "Δεν θα παραλείπω ποτέ τον πρωϊνό και το βραδινό καθαρισμό"

Ο καθαρισμός είναι το Α και Ω για μια νεανική επιδερμίδα γιατί την προετοιμάζει σωστά και τα προϊόντα να είναι πιο αποτελεσματικά. Θα πρέπει όμως να κάνεις σωστή επιλογή σύμφωνα με τον τύπο της επιδερμίδα σου (ξηρή, μικτή ή λιπαρή).

3. "Θα επενδύσω τουλάχιστον σε ένα προϊόν που προστατεύει το δέρμα από τους ρύπους της πόλης"

Η περιβαντολλογική μόλυνση έχει αναδειχθεί σε ένα από τους βασικούς εχθρούς της νεότητας μαζί με την ήλιο και το στρες. Βάλε στη ρουτίνα σου άμεσα ένα προϊόν με anti-pollution και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προσαρμόσου στην νέα πραγματικότητα της ομορφιάς σου.

3. "Θα γραφτώ στο γυμναστήριο. Και θα πάω."

Περιττό να αναφέρουμε πόσο καλό κάνει η άσκηση στο σώμα αλλά και στην επιδερμίδα του. Θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις βάρος, θα εκτοξεύσει τις ενδορφίνες σου καταπολεμώντας την κατάθλιψη ενώ θα συμβάλει στον έλεγχο των τοξινών στον οργανισμό σου. Η άσκηση απλά θα σου εξασφαλίσει λάμψη από μέσα προς τα έξω!

4. "Hello, scrub προσώπου. Δεν σε βαριέμαι πια"

Τα scrub προσώπου πρέπει να μπουν στη ρουτίνα σου. Αφαιρούν νεκρά κύτταρα και προσφέρουν την ανανέωση της επιδερμίδας. Σε βάθος χρόνου και με χρήση 2 φορές την εβδομάδα στον πρωϊνό καθαρισμό σου, θα σου προσφέρουν και αντιγηραντικές ιδιότητες για βοηθούν στη συνεχή ανανέωση του δέρματος.

5. "Θα χρησιμοποιώ το προϊόν σώματος και το χειμώνα"

Εάν περιμένεις το επόμενο καλοκαίρι για να κάνεις έλεγχο της σιλουέτας σου τότε θα είναι -πάλι- αργά. Φρόντιζε καθημερινά το σώμα σου, όπως και το πρόσωπό σου, με ενυδάτωση και απολέπιση -ακόμα και χρήση προϊόντων κατά της κυτταρίτιδας εάν χρειαστεί-.

6. "Θα αγαπήσω τη φυσική μου ομορφιά και τον αληθινό μου εαυτό"

Η αυτοπεποίθηση συχνά είναι απόφαση. Μην κρύβεσαι πίσω από το υπερβολικό μέικαπ. Παρατήρησε την πιο natural εκδοχή του εαυτού σου. Αυτή είναι που θα αγαπήσουν και οι άλλοι!

Συντάκτης:Ζωή Γκόρου

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top