Πέντε Eλληνίδες celebrities που μας προτείνουν να φορέσουμε ολόσωμο μαγιό!

Τα one-piece swimsuits είναι η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού

Μήπως δεν έχεις αποφασίσεις τι μαγιό θα αγοράσεις για τις διακοπές σου;

Αν κάνεις μια... βόλτα στο Instagram θα διαπιστώσεις πως τα one-piece swimsuits είναι η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού. Και είναι και λογικό: αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο, έχουν άπειρα διαφορετικά στυλ να επιλέξεις και μπορεί να φανούν πολύ πιο σέξι από ένα αποκαλυπτικό μπικίνι, καθώς αφήνουν κάποια πράγματα στη φαντασία.

Και αν δεν πιστεύεις εμάς, τότε πάρε παράδειγμα από πέντε Ελληνίδες celebrities που ανέβασαν φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό στο Instagram και πήραν εκατοντάδες likes!

Σταματίνα Τσιμτσιλή:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday on the beach! Njoy every sec 🌞🧿. #family #summer #live

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα απλό και girly hot pink μαγιό για να κάνει τις βουτιές τις!

Χριστίνα Μπόμπα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Διαγωνισμός 👙 Summer is so close ☀️ ... και μαζί με τα @prettymeswimwear αποφασίσαμε να σας κάνουμε ένα υπέροχο δωράκι 🎁 !!! 1 τυχερή και οι φίλες της θα κερδίσουν το τέλειο μαγιό της φωτογραφίας!!! Σύνολο δηλαδή 3 μαγιό για να βγαίνετε σετάκι στις παραλίες 🏖 Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό: 👉🏻 Follow @prettymeswimwear 👉🏻 Comment και tag τις δύο φίλες σου στις οποίες θα δώσεις τα έξτρα μαγιό Σημείωση: οσο περισσότερο σχολιάσεις εσύ και οι φίλες σου τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσετε! #giveaways #giveaway

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη πόζαρε στον Άγιο Δομίνικο με ολόσωμο μαγιό με cut-out στην κοιλιά!

Κατερίνα Καινούργιου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ᏴᎪᏴᎽ ᎥᏆ Ꭶ ᏆᎾᎾ ᎻᎾᏆ ...ᎾᏌᏆᎦᎥᎠᎬ 🔥🔥🔥 #40βαθμοι #summerishere #toohot Ζεσταινεστε???? ΔΩΡΟ κορίτσια μου το πιο στυλατο μαγιο της σεζόν 🐠 Κάντε like στην φωτο Κάντε follow @_fama και mention 2 φιλες σας και μια τυχερη από εσάς θα το κερδίσει #swimwear #summerstyle #styleinspiration #summeringreece #katken #womenwithstyle #fashiongram #picoftheday #famabeachwear @_fama Καλές βουτιές !💙 photographer: @pauline_niarchou_photography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Ποιος είπε ότι τα one-piece μαγιό δεν μπορούν να είναι αποκαλυπτικά; Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε ένα υπέροχο μαγιό με ψηλά πλάγια κοψίματα, που λίγες θα τολμούσαν να φορέσουν! Το συνδυάζει με ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο, ακολουθώντας έτσι όλες τις καλοκαιρινές τάσεις της μόδας.

Κατερίνα Γερονικολού:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer is Better with Marks & Spencer! Ανακάλυψε κι εσύ τα Must-Have Items #highsummer19 #nowonline #prwtompanio www.marksandspencer.gr Photo by @panosgi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou) στις

Η πανέμορφη ηθοποιός φοράει ένα simple μαύρο μαγιό με ένα πολύχρωμο σχέδιο στο πλάι, το οποίο αναδεικνύει τέλεια την σιλουέτα της!

Ευαγγελία Αραβανή:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is my happy place ➡️ #beach 🏖 #saltyhair #dontcare #beachdays #weekendvibes #summermood #summer2019 #friends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευαγγελία Αραβανή (@evagelia_aravani) στις

Τέλος, η χαμογελαστή Ευαγγελία Αραβανή  ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και με ένα υπέροχο ασπρόμαυρο ολόσωμο, το οποίο θυμίζει λίγο animal print και έχει βαθύ ντεκολτέ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top