Wet look και στο μακιγιάζ!

To lip gloss από τα χείλη, στα μάτια!

Wet look

Από τότε που εμφανίστηκε το wet look στα μαλλιά, αγαπήθηκε και εντυπωσίασε πολύ!

Φορέθηκε άλλωστε και πάρα πολλές φορές και σε κόκκινο χαλί δίνοντας ταυτόχρονα glam και ατημέλητη διάθεση. 
Από τo wet look στα μαλλιά, ήρθε η ώρα του wet look στο μακιγιάζ. Το είδαμε από πέρσι σε πολλές επιδείξεις και ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε.

Πάμε να δούμε step by step πως μπορείς να το επιτύχεις και εσύ.

Ξεκινάμε πάντα με μια πολύ καλή ενυδάτωση και βάση. Αφού απλώσεις καλά την ενυδατική και το foundation σου, δεν περνάμε στο κονσίλερ αλλά στο μπρόνζερ και στο highlighter. Η καλή ενυδάτωση του δέρματος είναι απαραίτητο step καθώς θέλουμε πολύ λαμπερή επιδερμίδα. Για ποιο έντονη λάμψη μπορείς να αναμείξεις το makeup με υγρό highlighter.

Το κονσίλερ θα το βάλουμε προς το τέλος. Αφού λοιπόν τοποθετήσεις τα παραπάνω προϊόντα περνάμε στα φρύδια. Με ένα διάφανο τζελ χτένισε τα καλά προς τα πάνω. Αν χρειαστεί γέμισε και τα κενά με κάποιο μολύβι φρυδιών.

Περνάμε τώρα στο βασικό στεπ του μακιγιάζ.

Με ενα lip gloss, κατα προτίμηση διάφανο ή με μια υγρή σκιά, τοποθέτησε αρκετή ποσότητα στο βλέφαρο σου. Αν θεωρείς ότι το lip gloss δεν θα είναι άνετο επάνω σου, τότε η υγρή σκιά αποτελεί την κατάλληλη επιλογή. Αφού λοιπόν τη βάλεις σε όλο το βλέφαρο, μπορείς να τοποθετήσεις και στην κάτω γραμμή λάμψη. Στην συνέχεια βάλε αρκετή μάσκαρα για έντονο βλέμμα. 

Τip: Καλό θα ήταν να απέφευγες το μαύρο μολύβι στην εσωτερική κάτω γραμμή του ματιού. Μπορείς να την αφήσεις κενή ή προτίμησε ένα λευκό μολύβι, (κατα προτίμηση μπεζ με λάμψεις) για ποιό ξεκούραστο βλέμμα.

Ολοκλήρωσε τα μάτια με το κονσίλερ!

Αφού τελειώσεις με τα μάτια, περνάμε στα χείλη. Φυσικά ένα wet look χρειάζεται λάμψη στα χείλη, οπότε ένα lip gloss θα διάφανο θα είναι η κατάλληλη επιλογή. Μην ξεχάσεις να τοποθετήσεις και highlighter στο πάνω μέρος των χειλιών για πιο λαμπερό και juicy αποτέλεσμα.
Το απόλυτο μακιγιάζ του καλοκαιριού είναι έτοιμο!

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη

Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top