Bohemian Style: Η ζωή είναι πιο ωραία έτσι!

Δες πώς θα δημιουργήσεις φέτος το προσωπικό σου boho look

Boho Look

Φεστιβάλ του Woodstock τότε, Coachella σήμερα...  Το ένα διακήρυττε την αγάπη και την ειρήνη, το άλλο τη λατρεία για τη μουσική, τη φιλία, τη νιότη, την ανεμελιά. Και τα δύο όμως έχουν ένα κοινό παρανομαστή.

Το bohemian style! Μια πολύ διαχρονική και hot τάση, αφού, όσα χρόνια κι αν περάσουν, την επαναφέρουμε στην γκαρνταρόμπα μας τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Μας κάνει να αισθανόμαστε πιο ανάλαφρες, σέξι και κεφάτες.

Ουσιαστικά πρόκειται για mix & match συνδυασμούς και την τεχνική του layering, που δημιουργείται με συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία επικρατούν πάντα στις boho επιρροές.

Γήινες αποχρώσεις μπερδεύονται με ζωηρά χρώματα, κρόσια και δερμάτινες λεπτομέρειες. Relaxed tailored jackets και wrap tops είναι ένα ακόμα σήμα κατατεθέν των boho εμφανίσεων...

Με επίκεντρο την τεχνική του layering και υφάσματα όπως η δαντέλα και τα patches, αυτή η τάση σε ταξιδεύει σε θερμότερα κλίματα και δίνει στο look σου την τολμηρή, αλλά παράλληλα high-end αισθητική που χρειάζεσαι για τη νέα σεζόν.


Εμπνεύσου από τις ιδέες που σου διάλεξα και προσάρμοσέ τις στην προσωπικότητά σου.

Συντάκτης: Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Πηγή: allyou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top