Εφαρμογή eyeliner: Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη

Εκτός από τον κλασικό τρόπο (που συνήθως μουτζουρώνεσαι) υπάρχει κι άλλος!

κοπελα μακγιαζ

Συνήθως ξεκινάς με το eyeliner κάνοντας μία λεπτή γραμμή κοντά στις βλεφαρίδες και προσπαθείς να την τραβήξεις μέχρι έξω. Δυστυχώς, πολλές φορές το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο και στα δύο μάτια. Υπάρχουν όμως και άλλοι, έξυπνοι τρόποι να γλυτώσεις την ανομοιομορφία.  

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα πιο δραματικό look κάνοντας πιο χοντρή γραμμή στην εξωτερική γωνία καλύπτοντας σχεδόν το μισό κινητό βλέφαρο. Πάμε βήμα-βήμα;

1 Ξεκινάς με μία λεπτή γραμμή από την εσωτερική γωνία και καταλήγεις στην εξωτερική. Φαντάσου μία ευθεία γραμμή από την άκρη του ματιού έως την άκρη του φρυδιού και ζωγράφισε το eyeliner ως την μέση της απόστασης.

2. Ύστερα από τη μέση του ματιού και προς τα έξω πάνω από την πρώτη δημιούργησε ακόμα μία γραμμή. Σε συνέχεια μία δεύτερη με τον ίδιο τρόπο. Έτσι θα έχεις ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα με μία πιο παχιά γραμμή προς τα έξω.

Β. Ένας άλλος τρόπος είναι να φτιάξεις δύο λεπτές γραμμές μία επάνω και μία κάτω.Το καλοκαίρι είναι ιδανικό γιατί δεν αλλοιώνεται εύκολα από τη ζέστη.

Tip: Αν θέλεις ένα γρήγορο και εντυπωσιακό μακιγιάζ βάλε απαλή σκιά στα μάτια, eyeliner, mascara και ένα έντονο κραγιόν, all time classic!

 

Συντάκτης : Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top