Αυτοί είναι οι κορυφαίοι barbers του κόσμου

Παρουσιάσαν τις νέες τάσεις στο 4ο Greek Barber Festival

Στο 4ο Greek Barber Festival έγινε στο Λουτράκι και εκεί είδαμε τις hot τάσεις στο barbering!

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καθ΄όλη την διάρκεια των δύο ημερών, δώδεκα σεμινάρια look and learn, καθώς και πέντε σεμινάρια workshop.

Για τον σκοπό αυτόν είχαν μετακληθεί  έντεκα κορυφαίοι  barbers  απ΄όλο  τον κόσμο πράγμα που απετέλεσε κατά γενική ομολογία, τεράστια  διοργανωτική επιτυχία.

Οι  Sharpfade από την Αμερική,  Ego Barbers  από το Ηνωμένο Βασίλειο,  Stell The Talent από το Ηνωμένο Βασίλειο, Charlie Gray από την βραβευμένη ακαδημία “Menspire” στο Ηνωμένο Βασίλεο , Ciprian Ungureanu από την Ρουμανία, Cal  Newsome από το Ηνωμένο Βασίλειο ,  Clipperkillah από την Ρωσία, Franaranda από την Ισπανία, Hayden Cassidy από την Γερμανία , Jarredsbarbers από το Ηνωμένο Βασίλεο , Ismael  De  Mora από την Ισπανία παρουσίασαν τις τεχνικές κουρέματος τους βήμα βήμα  live στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ και ήταν οι κριτές του διαγωνισμού.

Τα διαγωνιστικά θέματα ήταν τρία.  Το “Old School”, “Το  πιο γρήγορο fade”, και το “Free Style/Total Look”. Ο αριθμός  των διαγωνιζόμενων ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

“1st Greek Barber of the Year” ανεδείχθη ο Γιώργος Μερκούρης ο οποίος κέρδισε εκτός από το χρυσό αγαλματίδιο και ένα  εκπαιδευτικό ταξίδι στην μεγαλύτερη έκθεση του κόσμου για το barbering στην Νέα Υόρκη. 

“2nd Greek Barber of the Year” ο Βασίλης Λιαραμάντζας ο οποίος κέρδισε το ασημένιο αγαλματιδίο και  ένα  εκπαιδευτικό ταξίδι και την συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκό διαγωνισμό στο Άμστερνταμ.

Τέλος “3rd Greek Barber of the Year”, μαζί με το χάλκινο αγαλματίδιο  και ένα εκπαιδευτικό ταξίδι σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις  για το barbering στην Αγγλία, κέρδισε ο Ορφέας Τσαγκανός. 

Εντύπωση μας έκανε η τελετή  λήξης με χορευτικά  show , με φώτα, καπνούς, μουσική και κυρίως με τη φαντασμαγορική απονομή των βραβείων.

Η Ελένη Μάρρα, διοργανώτρια του  4ου   Greek Barber Festival  εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή της  για την εκδήλωση και υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις για το επόμενο φεστιβάλ , η διοργάνωση  του οποίου ήδη έχει αρχίσει.  

Ραντεβού στο 5ο Greek Barber Festival! Μην το χάσει κανείς!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top