Αυτοί είναι οι 3 πιο κολακευτικοί τύποι jeans!

Αν δεν τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, μήπως ήρθε η ώρα να τα αποκτήσεις;

jeans

Τα jeans αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα, προσαρμόζονται στις επιταγές της μόδας και μας «λύνουν» τα χέρια στις καθημερινές αλλά και στις πιο βραδινές μας εμφανίσεις.

Ποιος τύπος, όμως, αναδεικνύει καλύτερα τον κάθε σωματότυπο; Τα 3 denim παντελόνια που θα δεις παρακάτω είναι αυτά που θα σε κολακεύσουν σε όποιον τύπο σώματος κ αν ανήκεις και σου εξηγούμε το γιατί...
 

Ψηλόμεσο baggy cropped

Μη φοβηθείς τα cropped jeans πιστεύοντας πως σου προσθέτουν πόντους στο φάρδος και σου αφαιρούν από το ύψος, γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ιδίως αν τα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι chunky boots, το σώμα σου θα φαίνεται και πιο λεπτό και πιο ψηλό.

 

Cropped καμπάνα

Πράγγματι, τα jeans σε πολύ στενή γραμμή μπορούν να «ρίξουν φως» και σε σημεία του σώματός σου που δεν θα ήθελες. Αν όμως, προσέξεις, αυτή τη μικρή αλλά πολύ σημαντική λεπτομέρεια που λέει πως το jean ανοίγει σε γραμμή άλφα στο τελείωμά του, τότε οι γλουτοί και οι μηροί σου θα δείχνουν και λεπτοί και sexy την ίδια στιγμή.

 

Ψηλόμεσο σε ίσια γραμμή

Αν το denim παντελόνι σου δεν είναι ούτε πολύ στενό, ούτε πολύ φαρδύ, αλλά στενεύει στη μέση τότε δημιουργεί αυτομάτως μία πολύ θηλυκή σιλουέτα αναδεικνύοντας το πάνω μέρος του κορμού σου. Επίσης, διάλεξε ένα από σκληρό denim πανί, που δεν «τονίζει» την περιφέρεια και τους μηρούς.


 

 

Επιμέλεια: Κατερίνα Καραγιάννη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top