Τρία πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν αποφασίσετε να κόψετε αφέλειες

Δεν ταιριάζουν όλα τα είδη αφέλειας σε όλες τις γυναίκες

Dakota Johnson

Προτού αποφασίσετε να κουρευτείτε πρέπει να ξέρετε πως δεν ταιριάζουν όλα τα είδη αφέλειας σε όλες τις γυναίκες, οπότε συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας και αναζητήστε έμπνευση από γυναίκες που έχουν παρόμοιο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά με εσάς. 

μαλλιά αφέλειες

Για αρχή, πρέπει να ξέρετε ότι όσο πιο κοντές είναι αφέλειές σας, τόσο περισσότερο χρόνο θα πρέπει να τους αφιερώνετε για να κάνετε styling, εκτός κι αν τα μαλλιά σας είναι εντελώς ίσια και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.

Χριστούγεννα 2020: Last minute outfit ιδέες!

Οι αφέλειες θα «λαδώνουν» ακόμα κι αν τα μαλλιά σας δεν είναι λιπαρά, αφού έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα στο μέτωπό σας. Για αυτόν τον λόγο, ο καλύτερός σας φίλος θα είναι το dry shampoo, το οποίο καλό θα είναι να κουβαλάτε καθημερινά μαζί σας.

Θα πρέπει να εξασκηθείτε στο styling για να «στέκονται» όπως θέλετε. Απ’ τη μία αν τις ισιώνετε με σεσουάρ και στρογγυλή βούρτσα θα γίνουν υπερβολικά καμπυλωτές, ενώ από την άλλη αν το κάνετε με πρέσα δεν θα «πέφτουν» με φυσικό τρόπο. Η καλύτερη λύση είναι να τις στεγνώνετε με το σεσουάρ ενώ παράλληλα τις χτενίζετε απαλά με μία βούρτσα μπροστά στο πρόσωπό σας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top