Εξαφανίστε μαύρους κύκλους με το tip του δερματολόγου της Kim Kardashian

Για να φαίνεστε πιο ξεκούραστες από ποτέ!

Kim Kardashian

Δυστυχώς, οι αντιαισθητικοί μαύροι κύκλοι δεν κάνουν διακρίσεις και μπορούν εύκολα να προδώσουν την κούρασή μας. Ακόμα και αν πολλές φορές βάζουμε ειδικευμένες κρέμες κάτω απ’ την περιοχή των ματιών, δεν βλέπετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

Breaking News: Η λύση που θα μας «σώσει» είναι πολύ πιο απλή από όσο φανταζόμασταν και το καλύτερο… δεν στοιχίζει τίποτα.

Το σωτήριο tip έρχεται από τον διάσημο δερματολόγο Harold Lancer, ο οποίος μεταξύ άλλων κουράρει την Kim Kardashian, και θέλει απλώς να αλλάξουμε την στάση που κοιμόμαστε. 

«Έχετε την τάση να κοιμάστε από την μια πλευρά ή να κοιμάστε μπρούμυτα πιέζοντας το στομάχι σας; Και οι δύο αυτές στάσεις πιέζουν την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και αυτή η πίεση έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μαύρων κύκλων. Για να το αποφύγετε προσπαθήστε  να κοιμηθείτε ανάσκελα. Αυτό δεν θα έχει αποτέλεσμα μόνο στο πρόσωπό, αλλά και σε άλλες περιοχές του σώματός, όπως το στήθος, ένα σημείο όπου ενδέχεται επίσης να εμφανίσει εύκολα ρυτίδες», αποκάλυψε ο dr. Lancer.

 

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε λοιπόν, είναι να κοιμόμαστε ανάσκελα και όχι μπρούμυτα. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσουμε τις κρέμες ματιών, αφού η ενυδάτωση συνεχίζει να είναι απαραίτητη.  
 

Κεντρική φωτο: Instagram @ kimkardashian

Της Κατερίνας Καραγιάννη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top