Fashion Awards: Οι στιλάτες της εβδομάδας

Τι φόρεσαν οι διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz αυτή την εβδομάδα;

Fashion Awards

Τι φόρεσαν οι διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz αυτή την εβδομάδα; Ποιες celebrities πήραν άριστα για τις στυλιστικές τους επιλογές και κέρδισαν μία θέση στα  “Fashion Awards” μας; Προσοχή κυρίες μου… το star.gr έχει μάτια παντού..

 

Η Josephine Wende,l πάντα στυλάτη με τον δικό της τρόπο, επέλεξε να συνδυάσει ένα total black look με ένα statement κομμάτι - την κίτρινη γούνα - και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της παράστασης "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή".

 

Η  Φαίη Σκορδά στο Opening Party "PUMA SELECT BY AYCE" εμφανίστηκε απλή και στυλάτη όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Φόρεσε ένα "mom" τζιν με ένα λευκό μακό και σακάκι και έβαλε την τελική πινελία με τα animal print μποτάκια της.

 

Η Ελένη Πετρουλάκη σην επίδειξη του οίκου Laskaris φόρεσε ενα σετ στο κόκκινο της φωτιάς και το συνδύασε με nude πέδιλα. Φυσικά, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

 

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Χτυποκάρδια στο θρανίο" παραβρέθηκαν πολλές celebrities. Μεταξύ τους ήταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία επέλεξε να συνδυάσει ένα έντονο φούξια πουλόβερ με μίντι δερμάτινη φύστα και δερμάτινα μποτάκια.

 

Στην ίδια πρεμιέρα βρέθηκε και η Αθηνά Οικονομάκου η οποία εμφανίστηκε φορώντας ένα φόρεμα με μεταλλικές λεπτομέρειες και μάυρες σουέντα over the knee μπότες.

 

Ακόμη, στο Θέατρο Ήβη έκανε εμφάνιση και η Εύη Φραγκάκη. Επέλεξε ένα animal print semizie φόρεμα και το συνδύασε πολύ σωστά με nude καπαρντίνα και σουέντ μάυρες μπότες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top