Yπέροχα δώρα για τον Δημήτρη, την Αγγελική και τον Μιχάλη σε φοβερές τιμές!

Στο KLOSTI θα βρείτε αυτό που ψάχνετε

KLOSTI

Το KLOSTI φιλοξενεί τις καλύτερες σύγχρονες ελληνικές δημιουργίες, εμπνευσμένες πάντα από την ελληνική παράδοση, για εσάς, το σπίτι σας καθώς και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Αν ψάχνεις πρωτότυπα και οικονομικά δώρα για τον Δημήτρη, τον Μιχάλη και την Αγγελική, βρήκες το σωστό ηλεκτρονικό κατάστημα!

Το KLOSTI ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που αγαπάει την ελληνική παράδοση και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να ανακαλύψει τις ωραιότερες σύγχρονες δημιουργίες! Ονομάζεται KLOSTI γιατί εμπνέεται από την κλωστή: όπως η κλωστή ενώνει διάφορα υφάσματα μαζί έτσι και το KLOSTI με έναν αόρατο τρόπο μας ενώνει με τους δημιουργούς των προϊόντων που εμπορεύεται!

Η πλοήγηση στο KLOSTI είναι εξαιρετικά εύκολη καθώς όλα τα αντικείμενα είναι οργανωμένα σε κατηγορίες. Κατευθυνόμαστε στα αντρικά δώρα για να βρούμε προτάσεις για τον Δημήτρη και τον Μιχάλη. Υπέροχα ξύλινα αξεσουάρ όπως παπιγιόν, μανικετόκουμπα και καρτοθήκες κερδίζουν τις εντυπώσεις!

Υπέροχα παπιγιόν από πολλά διαφορετικά ξύλα!

Ξύλινη καρτοθήκη από ξύλο bubinga! Ένα πρωτότυπο δώρο που μπορεί να γίνει ακόμα πιο προσωπικό αν χαραχθούν τα αρχικά του αποδέκτη του!

Για μια πιο κλασική επιλογή δώρου, υπέροχη πρόταση είναι και τα ξύλινα κουτιά, όλα χειροποίητες δημιουργίες με πολλές ώρες δουλειάς!

Όλη την συλλογή με τα μοναδικά ξύλινα κουτιά μπορείτε να την δείτε εδώ!

Και για τις φίλες μας όμως που γιορτάζουν στο KLOSTI θα βρούμε υπέροχα κουτιά με ιδιαίτερα χειροποίητα σαπούνια, αρωματικά κεριά και πρωτότυπα τσαντάκια!

Τρία υπέροχα σαπούνια και τρία αξεσουάρ μπάνιου σε γήινες αποχρώσεις συνθέτουν αυτό το υπέροχο gift set!

Με υπέροχο άρωμα βασιλικού και μοσχοκάρυδου, το κερί είναι μια φανταστική πρόταση δώρου για τη Δήμητρα ή την Αγγελική!

Το υπέροχο τσαντάκι είναι μια τέλεια πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας!

Tην παραγγελία σας μπορείτε να την πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά από το website www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211 8008795 ! Και το σημαντικότερο ό,τι επιλέξετε αποστέλλεται άμεσα σας και είναι όμορφα συσκευασμένο για δώρο για να δώσετε απεριόριστη χαρά στους συγγενείς, στους φίλους και στους αγαπημένους σας!

Δείτε περισσότερα στο:https://www.klosti.com/search/men/boxes/

www.klosti.com

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top