Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος στο μακιγιάζ που μας προσθέτει χρόνια!

Μήπως το κάνεις και εσύ;

Μακιγιάζ

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες στο μακιγιάζ τους και τους προσθέτει χρόνια – μήπως το κάνεις και εσύ;
Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η διάσημη makeup artist Bobbi Brown μίλησε γι’ αυτό.

Bobbi Brown

Η φιλοσοφία της Bobbi Brown στο μακιγιάζ ξεκινάει από την φυσικά όμορφη επιδερμίδα, για αυτό και ασχολείται επίμονα με τα προϊόντα βάσης/κάλυψης.


Όταν ρωτήθηκε ποιο πιστεύει πως είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες στο μακιγιάζ τους (και ειδικά οι γυναίκες με ώριμη επιδερμίδα), η Bobbi Brown ήταν κατηγορηματική:

«Πολλές γυναίκες, και ειδικά οι γυναίκες με ώριμη επιδερμίδα, φορούν makeup που είναι πολύ βαρύ. Αυτό κάνει την επιδερμίδα τους να δείχνει πιο ξηρή και πιστεύω πως τις κάνει να δείχνουν μεγαλύτερες από την ηλικία τους».


 Υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε αυτή την παγίδα;


«Αντί για makeup επιλέξτε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα ή χρησιμοποιείστε makeup μόνο στα σημεία που χρειάζεστε κάλυψη. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες δεν χρειάζονται κάλυψη παντού. Οπότε, για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα, μου αρέσει να απλώνω μια καλή ενυδατική στο πρόσωπο και μετά να περνάω το αγαπημένο μου bronzer με ένα μεγάλο πινέλο- με αυτό τον τρόπο δημιουργώ ένα διάφανο αποτέλεσμα ενυδατικής με χρώμα», απάντησε η Bobbi Brown.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top