Elif: Η Αρζού μεταμφιεσμένη σε νοσοκόμα πηγαίνει στο δωμάτιο της Γκόντζα...

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της Ελίφ την Τετάρτη στις 17:30

Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ παραπονιούνται για τη δουλειά τους. Ο Βεϊσέλ αφήνει υπονοούμενα πως αν ο Μουράτ παντρευτεί με την Αϊλά όλα θα πάνε καλύτερα.  

Η Ζεϊνέπ νιώθει άσχημα για όσα συμβαίνουν στην οικογένειά της αλλά και για τη σχέση της με τον Σελίμ και ξεσπάει σε κλάματα. Αναρωτιέται γιατί ο Σελίμ δεν της τηλεφωνεί. Δεν ξέρει πως ο Σελίμ την είδε με το αφεντικό της μπροστά στο σπίτι του πατέρα της. Πιστεύει πως ο Σελίμ έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να σωθεί ο γάμος τους.

Ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ πως αν παντρευτεί την Αϊλά θα μπορεί να κάνει δουλειές με τον πατέρα της. Ο Μουράτ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με αυτή την ιδέα και πηγαίνει να κάτσει με τη Ζεϊνέπ.

Ο Χακί λείπει από το σχολείο και η Ελίφ αναρωτιέται που να είναι. Ο Ταϊλάν της λέει πως ίσως ο Χακί να χρειάζεται βοήθεια. Αποφασίζουν να τον επισκεφθούν καθώς μένει κοντά στο σχολείο. Όταν φτάνουν στο σπίτι του Χακί βλέπουν τον πατέρα του να τον χτυπάει. Ο Χακί βλέπει τον Ταϊλάν και την Ελίφ και το σκάνε μαζί. Ο Χακί προειδοποιεί τους φίλους του πως ο πατέρας του είναι επικίνδυνος.  

Η Πελίν επισκέπτεται το κτήμα καθώς χρειάζεται την υπογραφή του Σελίμ για μια δουλειά. Ο Σελίμ και η Αλιγιέ σχολιάζουν το πόσο όμορφη είναι.

Η Αρζού μεταμφιέζεται σε νοσοκόμα και πηγαίνει στο νοσοκομείο. Πηγαίνει στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται η Γκόντζα και κλείνει τα μηχανήματα, που την κρατούν στη ζωή.  

Ο Σελίμ συναντάει τον Ουμίτ και έχει ένα νέο σχέδιο. Σε ένα ψεύτικο τηλεφώνημα ισχυρίζεται πως πουλάει το κτήμα. Ο Ουμίτ το λέει στην Αρζού και εκείνη θέλει να το αποκτήσει και του ζητάει να κάνει κάτι για να τα καταφέρει.  

Ο γιατρός λέει στον Ερκούτ πως κάποιος πείραξε τα μηχανήματα με τα οποία είναι συνδεδεμένη η Γκόντζα και του μιλάει για μια αρχάρια νοσοκόμα, που είδε στο δωμάτιο. Ο Ερκούτ καταλαβαίνει αμέσως πως πρόκειται για δουλειά της Αρζού.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top