MasterChef - Αλέξανδρος: Οι καβγάδες και ο λόγος που έφυγε από το σπίτι του

Ο Κερκυραίος δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη ποδιά

Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη ποδιά και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το MasterChef, αλλά συγκίνησε με την προσωπική του ιστορία.

MasterChef 4: Ο Αλέξανδρος που… έκαψε τους κριτές!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κωνστάντη από την Κέρκυρα, ο οποίος μίλησε μπροστά στους κριτές για τα δύσκολα χρόνια που έζησε. Ο 24χρονος παίκτης δήλωσε πως όταν ανακοίνωσε στον πατέρα του πως θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική, εκείνος είχε μία έντονη αντίδραση. Ο Αλέξανδρος δεν άντεξε τους καβγάδες και έτσι πήρε το σκέιτ και τη βαλίτσα του κι έφυγε από το νησί.

Η μητέρα του στεναχωρήθηκε με αυτή του την απόφαση, αλλά εκείνος είχε πάρει την απόφασή του. Δεν ήθελε να ασχοληθεί με την επιχείρηση του πατέρα του.

Τα πράγματα όμως φαίνεται πως άλλαξαν μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου του MasterChef μιας και οι σχέσεις με την οικογένειά του φαίνεται πως αποκαταστάθηκαν. «Από τη στιγμή που προβλήθηκε το επεισόδιο το τηλέφωνό μου δε σταμάτησε να χτυπά. Τα μέλη της οικογένειάς μου ήθελαν να με συγχαρούν που πήρα μια τέτοια απόφαση», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο Αλέξανδρος, κλείνοντας, δήλωσε πως δε θα το βάλει κάτω και θα δηλώσει εκ νέου συμμετοχή στον διαγωνισμό μαγειρικής, αλλά την επόμενη φορά δε θα ετοιμάσει σοφρίτο.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top