MasterChef: Το κλάμα των παππούδων, το αρνί στο πάτωμα και η vegan παίκτρια

Ποιοι παίκτες κέρδισαν και ποιοι απογοήτευσαν τους κριτές;

Το MasterChef επέστρεψε ανανεωμένο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι τρεις κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής πήραν για ακόμα μία φορά τις θέσεις τους, προκειμένου να βρουν τον επόμενο Έλληνα MasterChef.

MasterChef 4: Δείτε την εντυπωσιακή έναρξη του διαγωνισμού μαγειρικής!

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσοπουλος υποδέχθηκαν τους επίδοξους σεφ, οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά. Η πρεμιέρα του MasterChef 4 τα είχε όλα. Συγκίνηση, χαρά, αστεία, ευτράπελα αλλά και προσωπικές ιστορίες.

Διαγωνιζόμενος πήγε στην οντισιόν με τους παππούδες του

Ο 28χρονος Γιώργος που ζει στην Ολλανδία, αλλά κατάγεται από την Κρήτη πήγε στην οντισιόν μαζί με τους παππούδες του, οι οποίοι τον παρότρυναν να πάρει μέρος στο MasterChef. Η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ θετική μιας και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να περάσει στην επόμενη φάση.

MasterChef 4: Η audition του Γιώργου και η συγκίνηση του παππού του

Τα νέα χαροποίησαν ιδιαίτερα τον παππού του, ο οποίος στο άκουσμα της είδησης δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα αγκαλιάζοντάς τον. Ο νεαρός παίκτης, μάλιστα, είπε πως έχει υποσχεθεί στα αδέρφια της συντρόφου του πως να κερδίσει το παιχνίδι θα κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Το τηγάνι αναποδογύρισε και το αρνί βρέθηκε στο πάτωμα

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Γιάννη. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας το τηγάνι γύρισε με αποτέλεσμα το αρνί να βρεθεί στο πάτωμα. Οι τρεις κριτές, οι οποίοι είναι πολύ αυστηροί σε ότι αφορά τους κανόνες υγιεινής δεν τον άφησαν να βάλει το κρέας στο πιάτο και έτσι βρέθηκε εκτός διαγωνισμού.

MasterChef 4: Διαγωνιζόμενος έριξε στο πάτωμα το τηγάνι του!


Η vegan παίκτρια και η σύζυγός της

Η Demy προετοίμασε μία κρεμμυδόσουπα στους τρεις σεφ μιας και όπως είπε είναι vegan τα τελευταία πέντε χρόνια. Βέβαια, τη στιγμή που ετοίμαζε τις παρασκευές της δήλωσε πως έξω την περιμένουν τα αδέρφια της, αλλά και η σύζυγός της. Η παίκτρια κέρδισε τις εντυπώσεις και φόρεσε την ποδιά.

MasterChef 4: Η vegan διαγωνιζόμενη που πήγε στην audition με τη σύζυγό της

Ο Διονύσης συγκίνησε με την ιστορία για τον 20χρονο γιο του που έχει πεθάνει

Ακόμα ένας παίκτης κατάφερε να πάρει τέσσερα «ναι» και να περάσει στις οντισιόν με το αγαπημένο φαγητό του αδικοχαμένου γιου του. Ο λόγος για τον  Διονύση, ο οποίος αφηγήθηκε την ιστορία του. «Θα σας φτιάξω το αγαπημένο φαγητό του γιου μου, λαζάνια με σπανάκι και σάλτσα. Ο γιος μου “έφυγε” από τη ζωή 20 χρόνων σε δυστύχημα με μηχανή, πριν τέσσερα χρόνια, όπως πολλά παιδιά που δε φοράνε κράνος. Όταν μαγειρεύω πάντα τον σκέφτομαι γιατί και αυτός σεφ ήταν, οπότε μαγειρεύαμε πολύ μαζί», είπε ο μάγειρας και έβαλε τα κλάματα.

MasterChef 4: Το πιάτο του Διονύση που συγκίνησε τους κριτές!

 

Η Φώτη που θέλει να τους παντρέψει όλους

Η Φώτη από την Ελβετία μπήκε στο πλατό και ετοίμασε τις γαρίδες της. Βέβαια, δε σταμάτησε εκεί. Είπε να κανει και προξενιό στους ανύπαντρους κριτές. Η παίκτρια έχει και στυλιστικές απόψεις. Είπε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως θα τον προτιμούσε πιο χρωματιστό. Μπορεί το πιάτο της να μην ήταν από τα καλύτερα, αλλά οι σεφ της φόρεσαν την ποδιά και τη συγκίνησαν.

MasterChef 4: H παίκτρια που ήθελε τον Κουτσόπουλο λίγο πιο... χρωματιστό!

 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef 4

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top