Μενεγάκη: Η αινιγματική απάντηση για την αποχώρησή της από τον Alpha

Τι έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram

Εδώ και μέρες συζητιέται στα δημοσιογραφικά γραφεία η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ρομίνας Ξύδα για την εφημερίδα, Πρώτο Θέμα, η παρουσιάστρια φέρεται να ανακοίνωσε επίσημα στον Alpha από την αρχή της φετινής χρονιάς ότι δε θα συνεχίσει τη συνεργασία τους.

Τσιμτσιλή: Σχολίασε τη φημολογούμενη αποχώρηση της Μενεγάκη από την TV

Το μεσημέρι της Δευτέρας και ενώ όλοι περίμεναν ότι μετά το δημοσίευμα για την αποχώρησή της από τον σταθμό θα έκανε κάποιο σχόλιο, εκείνη τήρησε σιγή ιχθύος.

Ωστόσο, την Παρασκευή η Ελένη είχε σχολιάσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο την αποχώρηση του Γκοτιέ, αφήνοντας υπονοούμενα για την δική της πορεία. «Είναι πολύ σπουδαίο να αποφασίζει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοια πορεία πότε θα βάζει τελεία, άνω τελεία ή θα κλείσει όλα τα φώτα. Αυτό είναι επιτυχία και εκεί αισθάνεται κανείς επιτυχημένος!»

Φεύγει οριστικά για Αμερική η Μενεγάκη τον Οκτώβριο;

Το μεσημέρι της Δευτέρας ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram και έγραψε: «Ματια που ευκολα γελουν μα και μπορουν να κλαψουν ειναι τα ματια που πονουν και δεν μπορουν να βλαψουν !(Ξερετε αν ειναι μαντιναδα Κρητικη?)»

Φυσικά από κάτω ακολούθησαν δεκάδες σχόλια από τηλεθεάτριες, οι οποίες τη ρωτούσαν αν σκοπεύει να φύγει από την τηλεόραση. 

«Ολο αινίγματα εισαι Ελενακη μας!!! Λογικα μαντινάδα ειναι απο την ομορφη μας Κρήτη!!! Ευχομαι και ελπιζω να μην ισχύουν ολα αυτα που λέγονται τις τελευταίες μερες, γιατι θα μας λείψεις πραγματικα!!! Το χαμόγελο σου και αυτα τα ματια που ακτινοβολούν και διαπερνούν πολλες φορές την τηλεόραση μας, θα λείψουν απο την καθημερινότητα μας!!! Σου ευχομαι τα καλυτερα απο καρδιάς, οποία και αν ειναι η απόφαση σου!!! Μην μας ξεχασεις ομως!!» της έγραψε η τηλεθεάτρια και εκείνη αινιγματικά απάντησε: «Και να θέλω δεν μπορώ»

Αυτό μπορεί είτε να σημαίνει ότι όντως η παρουσιάστρια επιβεβαιώνει ότι θα φύγει αλλά δε θα ξεχάσει τους θαυμαστές της, είτε ότι απλά δεν ήθελε να απαντήσει και είπε ότι ούτως ή άλλως δεν μπορεί να ξεχάσει την αγάπη του κόσμου…
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top